Neler Yeni

Temudan sipariş hakkında?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Heisenberg
Hocam ben bu hesabı temu ilk piyasaya sürüldüğü zaman hesap açmıştım ancak hiç sipariş vermedim bu verdiğim sipariş ilk siparişimdir. Belki hesabı yeni oluşturan kişi anlık olarak indirim alabiliyordur ancak bu konu hakkımda bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi switch olduğunu bilmeden aldım ben zaten switch hakkında'da pek bi bilgim yok, Aula F75 konusunda kesin bi cevap bulabilirsin bence, ben baktım beyaz rengi çok güzeldi youtube girip bide incelemesine baktım hoşuma gitti satın aldım gibi bir şey oldu, Youtube'da gördüğüm video'da ise adam 2,3 çeşit switch seçebiliyordu satın alımda, ancak burada öyle bi seçeneğimiz yok.

Ayrıca ben bu klavyeyi satın aldım, Switch ne çıkarsa bahtıma kafasındayım, zaten şu an hali hazırda mebran klavye kullanıyorum.
Benim de şu anki klavyem aşırı kötü, sırf ışıklı diye 4-5 sene önce aldığım bir klavye.
Ama blue switch falan gelirse diye çekiniyorum daktilo gibi, benim kafam çekmez birkaç gün sonra.

Bu Gelir Mi Türkiye'ye
Screenshot_20241101_173427_Temu.jpg

Son düzenleme:

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Emre
Benim de şu anki klavyem aşırı kötü, sırf ışıklı diye 4-5 sene önce aldığım bir klavye.
Ama blue switch falan gelirse diye çekiniyorum daktilo gibi, benim kafam çekmez birkaç gün sonra.

Bu Gelir Mi Türkiye'yeAlıntıyı görüntüle
yazan tutar üstüne tıklar mısın sadece ürünler ne kadar yazıyor eğer 1070 aşağısında ise sıkıntısız gelir. Büyük ihtimalle zaten aşağıdadır'da yine kontrol edek

Bu Gelir Mi Türkiye'yeAlıntıyı görüntüle
Bende eğer klavyeyi beğenmezsem satarım 2.el olarak sahibinden üzerinde 2500'e satmaya çalışıyorlar büyük ihtimalle o klavyenin piyasası tr'de düşer, en kötü 1000Tl'ye satsan bile kardasın

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Heisenberg
yazan tutar üstüne tıklar mısın sadece ürünler ne kadar yazıyor eğer 1070 aşağısında ise sıkıntısız gelir. Büyük ihtimalle zaten aşağıdadır'da yine kontrol edek

Bende eğer klavyeyi beğenmezsem satarım 2.el olarak sahibinden üzerinde 2500'e satmaya çalışıyorlar büyük ihtimalle o klavyenin piyasası tr'de düşer, en kötü 1000Tl'ye satsan bile kardasın
Ürünler vergisiz 1070 TLnin altı olursa geliyorsa tamamdır, sipariş veriyorum 😅 Teşekkür ederim

Ürünler vergisiz 1070 TLnin altı olursa geliyorsa tamamdır, sipariş veriyorum 😅 Teşekkür ederim
@SEmrey hocam siparişi tamamladım, çok teşekkürler yardımın için. Hayırlısıyla gelsin inşallah klavyelerimiz. 😄

Son düzenleme:

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Emre

@SEmrey hocam siparişi tamamladım, çok teşekkürler yardımın için. Hayırlısıyla gelsin inşallah klavyelerimiz. 😄
Rica ederim hocam ne demek, hayırlı olsun ikimizede

Top Bottom