Yaklaşıl 4 kupon falan verdi toplamda. Kuponların indirim tutarı 100$ ek 3000₺ mi verecek hocam? Ayrıca QR kod çıkmıyor hiçbir yerdeEski kullanıcı olduğum için bana kupon vermedi fakat yeni kullancılar şansını denesin sitenin güzelliği tek paket yapması tek kargo çıkması ve aliexpress gibi gümrük vergisini hesaplayıp ödeyebiliyorsunuz. 3000tl'lik kupon uygulamayı indirdikten sonra ilk 1 saat içinde sipariş verildiği taktirde hesaba yükleniyor.
Bağlantıya https://*******/m/u1oc0djyb36 tıklayarak 3.000 TL kupon paketini alın %30 indirim almak için Temu Uygulamasında acq679727 kodunu kupon bölümüne girin!
Alıntıyı görüntüle
Konuda 6. sayfada kupon baremleri paylaşıldı kontrol edebilirsin. QR kod önemli değil davet yolu ile katıldı iseniz kuponları alırsınız.Yaklaşıl 4 kupon falan verdi toplamda. Kuponların indirim tutarı 100$ ek 3000₺ mi verecek hocam? Ayrıca QR kod çıkmıyor hiçbir yerde
Hocam bu siparişler tek pakette mi geliyor genel olarak?Rica ederim hocam.
İçindeki ürün sayısı önemli mi?tek paket.
daha önce 2 kere alışveriş yaptım hocam tek paket 6-7 ürün çektim geçti sorun yaşamadım. gümrükte paket sayısına bakıyolar. abartı bir miktar yoksa atıyorum 100 adet tek pakette vb gibi geçirirler.İçindeki ürün sayısı önemli mi?
Gümrükte kalırsa ugrasmak istemiyorum hocam ya
Anladım hocam cok tesekkur ediyorumdaha önce 2 kere alışveriş yaptım hocam tek paket 6-7 ürün çektim geçti sorun yaşamadım. gümrükte paket sayısına bakıyolar. abartı bir miktar yoksa atıyorum 100 adet tek pakette vb gibi geçirirler.