🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kupon + %30 indirim aynı anda kullanılamıyor dimi?
600 TL kuponla sipariş vermiştim, acq679727 kodunu yeni gördüm.

kuponla falan vergiyi indiremiyorsanız hocam doğrudur inanırım. bazı ürünler aliexpress'te daha ucuz. ek olarak daha fazla ürün var aliexpress'te

Aliexpresten verdiğim sipariş gümrüğe ulaştı bugün uçağa biner. Temu'da daha gönderi hazırlanıyor :D Keşke temudan almasaydım. Ne olur ne olmaz diye az önce aliexpresten aynısından yine sipariş verdim. Bu arda bir yöntem keşfettim. Ptt kartla ödeme yapınca aliexpres dolar olarak ödemeye çeviriyor ve 30TL daha düşüyor fiyat ( normal kart ile de sağ üstten dolar yapılıyormuş). Temu'yu ben sevmedim şimdilik..

1720007096313.png

Son düzenleme:
Aliexpresten verdiğim sipariş gümrüğe ulaştı bugün uçağa biner. Temu'da daha gönderi hazırlanıyor :D Keşke temudan almasaydım. Ne olur ne olmaz diye az önce aliexpresten aynısından yine sipariş verdim. Bu arda bir yöntem keşfettim. Ptt kartla ödeme yapınca aliexpres dolar olarak ödemeye çeviriyor ve 30TL daha düşüyor fiyat ( normal kart ile de sağ üstten dolar yapılıyormuş). Temu'yu ben sevmedim şimdilik..

Alıntıyı görüntüle
benim de ürünler gümrükte. Aliexpress'ten çok daha hızlı bence TEMU. Burdan güvenimi kazandılar

1720025720850.png

Bir kere temu paylaştım diye ceza aldım konum kilitlendi bu arkadaşın konusu neden açık referanslı üyelik linki durabiliyor?

3000tlvalan varmı bu temu dan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,255
Üyeler
173,947
Son üye
fhak