Hocam bende gamepad arıyorum hangi gamepadi aldınız?Arkadaslar davet ettiginiz kisiler para harcarsa size 100tl geliyormus ben bizimkilere attim siz de bakin isterseniz.
@GirayHan hocam sana da tesekkurler gamepad cozdum senin sayende
Machenike g5 pro hocam. Yanına 29 lira da bir şey ekleyince 906 liraya denk geldiHocam bende gamepad arıyorum hangi gamepadi aldınız?
Ücretsiz kargo ve kuponlar durursa alışveriş sayısı devam edecektir.Birkaç gün önce üye olup alışveriş yapmıştım, kupon falan vermedi.
Şimdi başka biri adına hesap açtım, %30 indirim kuponunu yazdım ve verdi. Bu kuponu kullanınca mı 3 bin liraya kadar kupon tanımlıyor?
Kesinlikle katılıyorum.
Bir de bence bu durum Türkiye’de çok uzun sürmez; ücretsiz kargo kampanyası bitince Aliexpress’teki gibi (çoğu ürün için) astarı yüzünden pahalıya gelir.
Mechaneke G5 Pro öneririm 2 gün önce aldım. Gamesir T4 Cyclone Pro da var neredeyse aynı fiyat. Türkiye de Wraith in sattığı fantech EOS da var. Hepsi aynı klasman gamepadler.Hocam bende gamepad arıyorum hangi gamepadi aldınız?
Ali express gibi kelepir ürün yok. İhtiyacın ne varsa alınır. İhtiyacın olmasasa alınacak ürün yok. Tr den %30 ucuza geliyor.Neler alınabilir liste halinde linklerini atacak biri var mı?
İlk görüşüm
-ürün çeşitliliği çok az
-minimum sepet tutarı var
-Vergilendirme kısmı acayip geldi teknolojik ürün ile boxer aynı miktar vergilendirildi.
-Fiyatlar sürekli indirimli gözüküyor ama Ali ile aynı fiyat.
+Kuponlar vergiyi telafi ediyor Türkiye fiyatının altına geliyor. Bu haliyle Ali nin vergisiz fiyatlarına gelmiş oluyor.
+Tek pakette yollamalari çok iyi olmuş
+Ürün gecikirse ekstra para veriyorlar daha fazla gecikirse para iadesi biraz daha gecikirse ürün sizde kalsın parayı alın politikası iyimis.
Söyle aynı sepette gamepad ve boxer vardı ikiside %49 vergi yedi. Biri elektronik diğeri don ve aynı vergi olması saçmaydı.Bunu anlamadım? Vergilendirme yurtdışı aynı yüzde değil mi? Avrupa için %20 Avrupa dışı %30.. Ürün ayrımı bildiğim kadarıyla yok.
Nerede( Hangi alışveriş sitesinde ) farklı vergi yüzdesi var da buna şaşırdınız onu anlamadım?Söyle aynı sepette gamepad ve boxer vardı ikiside %49 vergi yedi. Biri elektronik diğeri don ve aynı vergi olması saçmaydı.
iyi fiyatAlıntıyı görüntüle
aldık bişiler 1200e 450 indirim yaptı vergi 383 fln 1123 iyi yine
Fiyatına bağlı olarak geçer. Fiyatı yüksek olursa 150 euro olayını yaşayabilirsinYav 40 ürün sipariş versek tek pakette gümrükten geçiyor mu bunun net bilgisi kimsede yok mudur? Bir de diyelim ki gümrükte kaldı o zaman napıcaz ?