Amd34
80+ Silver
Pudding keycaps var vergi ile 403 TL geliyor en uygun o var başka da güzel yokKlavye için uyguna keycaps bulan var mı?
Pudding keycaps var vergi ile 403 TL geliyor en uygun o var başka da güzel yokKlavye için uyguna keycaps bulan var mı?
bende indirdim üyelik yeni ama kupon gelmedi 1 gün oldu neredeyse.Kardeşimin telefonuna indirdim ama kuponlar bölümüne yine gelmedi bilgisi olan?
evet ilkdefa indirdim uygulamayı daha önce alışveriş yapmadım temu'dan kurallar uygun.600 TL Kupon Paketini yalnızca uygulamayı
indirdikten ve ilk oturum açtıktan sonraki 1
saat içinde alabilirsiniz. Uygulamayı daha
önce indirdiyseniz (kaldırıp yeniden yükleme
dahil) veya Temu'da sipariş verdiyseniz, bu
tekliften yararlanamazsınız.
Kurallara uygun mu yeni açılan hesaplar.
Uygun fiyata düzgün keycaps yok gerçektenGüzel tasarımlı keycapsler gereksiz pahalı arkadaşlar. O fiyata aynı sitede klavyeler var. Çok saçma fiyatlandırma bence. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar >> Promosyonlar kısmında '' ekstra indirim'' isimli mesaj oluyor. Algoritma usulü çalışıyor burası baktığınız incelediğiniz ürünlere göre şekilleniyor ve ücreti yüksek bir ürünse 200 - 300e kadar indirim veriyor bir ürüne. Ama her ürün de olmuyor bilginiz olsun. Alıntıyı görüntülemesela şu klavyeyi bana 863 tlden 653e düşürttü. Almadım ama size göstermek için ekledim nasıldır bilmiyorum : Alıntıyı görüntüle
Uygunu geçtim klavye fiyatında artık ya yuh yani.Uygun fiyata düzgün keycaps yok gerçekten
Valla 400’e gittim pudding aldım başka yokUygunu geçtim klavye fiyatında artık ya yuh yani.
1040 tl ödeyeceksiniz ve 1700 tekrardan temu hesabı verecek görünüyor harici ödeyeceğin bir şey yok vergi de almış zatenArkadaşlar ekstra bir şey ödücem mi? Sepette en az 7-8 ürün var.