Neler Yeni

Öneri TEMUNUN UCRETSIZ KARGO KAMPANYASI BITTIGINDE NE KADAR OLUR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Muhsin
Selamlar millet cok soru sordum bu aralar ama bi soru daha var elhamdulillah ben aldim klavyemi bekliyorum simdi ama bi arkadas alacak suanlik parasi yok 15inde yatacak maasi benide saolasin temu somurdu temunun ucretsiz kargo kampanyasinin bitmesine 9 saat kaldi bittiginde kargo ucreti ne kasar koyar sizce bir bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu oluruz veya yardim etmek isteyen varsa! Dmye beklerim saygilar degerli hocalarim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamlar millet cok soru sordum bu aralar ama bi soru daha var elhamdulillah ben aldim klavyemi bekliyorum simdi ama bi arkadas alacak suanlik parasi yok 15inde yatacak maasi benide saolasin temu somurdu temunun ucretsiz kargo kampanyasinin bitmesine 9 saat kaldi bittiginde kargo ucreti ne kasar koyar sizce bir bilgisi olan varsa yazarsa çok mutlu oluruz veya yardim etmek isteyen varsa! Dmye beklerim saygilar degerli hocalarim
Kargo ücreti hiçbir zaman olmadı. O yüzden kimse ne kadar kargo ücreti çıkar bilemez. Bence kargo ücretsiz olmaya devam eder. Sayaç olması satış stratejisi gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguz...

80+ Bronze
Su sayaç nerde ben göremedim. benim ücretsiz kargo yazının yanında kupon bitiş süresi yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su sayaç nerde ben göremedim. benim ücretsiz kargo yazının yanında kupon bitiş süresi yazıyor.
Bizim arkadas grubu geceleyin yazmis hocam bende tam bilmiyorum onlarin atrigi gorelde ucretsiz kargo bitis suresi yaziyor yada tezgaha geldik:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom