Selamlar, başlıktaki ürün fiyatına göre; yani 420 TL'ye göre iyi midir? Ürünün linkini şöyle bırakayım;
Genelde forumlarda tenda marka modemi önermişler, TPLink falan sıkıntılı markalar demişler. Bütçe konusunda sıkıntım yok ama bu önerildi diye bakmıştım, sizin önerdiğinize de bakacağım. Başka bir öneriniz var mı? Dediğim gibi, bütçe konusunda sıkıntım yok ancak çok da uçuk olmasından yana değilim.Fena değil ancak o fiyata Archer VR300 tercih ederdim.
Hocam fiber destekli olması gerekiyor, oturduğum yerde bu civarlara fiber dağıtılacak diye bir söylenti var.420 TL biraz fazla kaçabilir,ASUS'un 300MBPS modeli fiyat performans olarak işinizi görebilir.Akakçe'den verdiğim ürünün daha ucuzunu bulabilirsiniz 188 TL'ye
Asus RT-N12+ 4 Port 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RT-N12+ 4 Port 300 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RT-N12+ 4 Port 300 Mbps Router özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığınız Router, Modem değil.420 TL biraz fazla kaçabilir,ASUS'un 300MBPS modeli fiyat performans olarak işinizi görebilir.
ASUS RT-N12+ 300MBPS KABLOSUZ 4 PORT ROUTER / ACCESS POINT / UNIVERSAL REPEATER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RT-N12+ 300MBPS KABLOSUZ 4 PORT ROUTER / ACCESS POINT / UNIVERSAL REPEATER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Modem mi router mi nasıl anlıyoruz ya? Ürünün başlığından anlamaya çalışayım desem modem router var, router var, access point var, kafam karışıyor.Attığınız Router, Modem değil.
Hocam şuanda fiber yok, 1 2 ay içinde belki gelir diyorlar(doğru/yanlış bilmiyorum, böyle bir iddia atılmış ortaya.).Hocam madem fiber için lazım neden modem atıyorsunuz
Sadece fiber için lazımsa Keenetic Extra, Fiber ve DSL için Archer VR300 alabilirsiniz, iş görür.Şuanda da internetim sürekli kesiliyor, artık çıldıracağım. Alabileceğim en yakın zamanda almak istiyorum. Ortalama yarım saatte 3-4 dakika ancak kullanıyorum internetimi. Türk Telekom'u arayıp soruyorum, şikayet kaydı açıyorum ancak bir çözüm yok. Son 4 ayda 10'un üzerinde şikayet kaydım var.
Genelde telefon dsl girişi yoksa router varsa modem oluyor.Modem mi router mi nasıl anlıyoruz ya?
Keenetic'i bende düşündüm, forumlara sordum ve bazılarında "100 mbps fiber mi kullanılır?" diye bir tepki aldım. Herhalde fiber için 100 mbps düşük oluyor, ondan gigabit destekleyen modemlere baktım. Bir de almışken 1 kere alacağım için, sağlam olsun istiyorum.Sadece fiber için lazımsa Keenetic Extra, Fiber ve DSL için Archer VR300 alabilirsiniz, iş görür.