Neler Yeni

Tenda V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port Fiber Modem İyi mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

neoyahu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız Aslan
420 TL biraz fazla kaçabilir,ASUS'un 300MBPS modeli fiyat performans olarak işinizi görebilir.Akakçe'den verdiğim ürünün daha ucuzunu bulabilirsiniz 188 TL'ye

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fena değil ancak o fiyata Archer VR300 tercih ederdim.
Genelde forumlarda tenda marka modemi önermişler, TPLink falan sıkıntılı markalar demişler. Bütçe konusunda sıkıntım yok ama bu önerildi diye bakmıştım, sizin önerdiğinize de bakacağım. Başka bir öneriniz var mı? Dediğim gibi, bütçe konusunda sıkıntım yok ancak çok da uçuk olmasından yana değilim.
420 TL biraz fazla kaçabilir,ASUS'un 300MBPS modeli fiyat performans olarak işinizi görebilir.Akakçe'den verdiğim ürünün daha ucuzunu bulabilirsiniz 188 TL'ye
Hocam fiber destekli olması gerekiyor, oturduğum yerde bu civarlara fiber dağıtılacak diye bir söylenti var.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
420 TL biraz fazla kaçabilir,ASUS'un 300MBPS modeli fiyat performans olarak işinizi görebilir.
Attığınız Router, Modem değil.

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Attığınız Router, Modem değil.
Modem mi router mi nasıl anlıyoruz ya? Ürünün başlığından anlamaya çalışayım desem modem router var, router var, access point var, kafam karışıyor. :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Hocam madem fiber için lazım neden modem atıyorsunuz :D
Hocam şuanda fiber yok, 1 2 ay içinde belki gelir diyorlar(doğru/yanlış bilmiyorum, böyle bir iddia atılmış ortaya.).

Şuanda da internetim sürekli kesiliyor, artık çıldıracağım. Alabileceğim en yakın zamanda almak istiyorum. Ortalama yarım saatte 3-4 dakika ancak kullanıyorum internetimi. Türk Telekom'u arayıp soruyorum, şikayet kaydı açıyorum ancak bir çözüm yok. Son 4 ayda 10'un üzerinde şikayet kaydım var.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Şuanda da internetim sürekli kesiliyor, artık çıldıracağım. Alabileceğim en yakın zamanda almak istiyorum. Ortalama yarım saatte 3-4 dakika ancak kullanıyorum internetimi. Türk Telekom'u arayıp soruyorum, şikayet kaydı açıyorum ancak bir çözüm yok. Son 4 ayda 10'un üzerinde şikayet kaydım var.
Sadece fiber için lazımsa Keenetic Extra, Fiber ve DSL için Archer VR300 alabilirsiniz, iş görür.

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Sadece fiber için lazımsa Keenetic Extra, Fiber ve DSL için Archer VR300 alabilirsiniz, iş görür.
Keenetic'i bende düşündüm, forumlara sordum ve bazılarında "100 mbps fiber mi kullanılır?" diye bir tepki aldım. Herhalde fiber için 100 mbps düşük oluyor, ondan gigabit destekleyen modemlere baktım. Bir de almışken 1 kere alacağım için, sağlam olsun istiyorum. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mesajı atana kadar 3 kere daha gitti internet. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom