Tenda v12 vs tplink archer vr300 vs keenetic extra

Reaksiyon skoru
22
50 mbs paketimiz var sürekli wifi da hız düşüklüğü yaşıyorum 5 e 10 a düşüyor sorun modemde diye düşünüyorum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz

50 mbs paketimiz var sürekli wifi da hız düşüklüğü yaşıyorum 5 e 10 a düşüyor sorun modemde diye düşünüyorum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz
Tenda kullandım eve gelen 70 hızı 15-16 veriyordu değiştirdim TP geçtim düzeldi önermem tenda.

Extra DSL kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. 3 PC 5-6 Telefon bağlı genelde bir sorun bir hız düğmesi vs henüz gözlemlemedim. Hızımda bir düşüş veya Wifi bağlantısında çekiş düşüklüğü yaşamadım. Çekim kapasiteside bir hayli yüksek evin dışında dahi bağlanabiliyorum internete. Diğer modemler hakkında bilgiye sahip değilim.

Extra DSL. Net.

Tenda İşlemci ve Bellek olarak diğer büyük firmalara göre daha kaliteli parçalar kullanmakta bunu bizzat içini söküp kontrol ederek test ettim.
Ancak bazen yanlış kurulumdan kaynaklı sapıtma durumu görülebilir. Tp link tarafında Bu kadar kaliteli parçalar kullanılmasada yanlış kurulum yapıldığından kökten sorunlu şekilde internet vermez tenda gibi Eğer bilinçli bir kullanıcıysan modem arayüzünü iyi biliyor tanıyor ve ince ayarlar konusunda tecrübeliysen Favorin Tenda olmalı Hiç birşeyden anlamıyorum direk takıp kullanıcam diyorsan TP link ten şaşma.

Tenda İşlemci ve Bellek olarak diğer büyük firmalara göre daha kaliteli parçalar kullanmakta bunu bizzat içini söküp kontrol ederek test ettim.
Ancak bazen yanlış kurulumdan kaynaklı sapıtma durumu görülebilir. Tp link tarafında Bu kadar kaliteli parçalar kullanılmasada yanlış kurulum yapıldığından kökten sorunlu şekilde internet vermez tenda gibi Eğer bilinçli bir kullanıcıysan modem arayüzünü iyi biliyor tanıyor ve ince ayarlar konusunda tecrübeliysen Favorin Tenda olmalı Hiç birşeyden anlamıyorum direk takıp kullanıcam diyorsan TP link ten şaşma.
Galiba bütçeyi artırıp keenetic extra dsl alıcam

Kn ekstra öneririm 3 yıldır kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri