tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
arkadaslar herseyı kuruyorum modem yapılanıyor ama internet modeme gelmiyor bunun sebebi nedir çözemedim?
TP link 1200 olanını yeni aldım onda videoları vardı belki bunda da vardır kutu için de QR kot oluyor yine yapamıyorsan ingizlice olarak googleden arama yap yabancı videolara bakarkadaslar herseyı kuruyorum modem yapılanıyor ama internet modeme gelmiyor bunun sebebi nedir çözemedim?
reis tüm videoları gezdim olmuyor. İnternete bağlanıyorum ama internet yok anlamıyorum modemde mi sıkıntı varTP link 1200 olanını yeni aldım onda videoları vardı belki bunda da vardır kutu için de QR kot oluyor yine yapamıyorsan ingizlice olarak googleden arama yap yabancı videolara bak
Girdiğin wifi adı modem de ki ile aynı mı sonunda bir kod var mıreis tüm videoları gezdim olmuyor. İnternete bağlanıyorum ama internet yok anlamıyorum modemde mi sıkıntı var
aynı reis kod derken Atıyorum Tenda_12345 anlamında mı dedin?Girdiğin wifi adı modem de ki ile aynı mı sonunda bir kod var mı
Dostum senin ki modemmiş ben dağıtıcı sandımaynı reis kod derken Atıyorum Tenda_12345 anlamında mı dedin?
Girdiğin wifi adı modem de ki ile aynı mı sonunda bir kod var mı
evet dostum modem.Dostum senin ki modemmiş ben dağıtıcı sandım
Modemi fabrika ayarlarına getirip tekrar kurulun yapmayı deneDostum senin ki modemmiş ben dağıtıcı sandım
Onu nasıl yapıyoruz resetle mi diyosun yaniModemi fabrika ayarlarına getirip tekrar kurulun yapmayı dene
Resetleyin daha sonra ip adresi pc ile aynımı onu kontrol edin ip okumuyor olabilir birde farklı portlara takmayı deneyin ethernet kablosunuOnu nasıl yapıyoruz resetle mi diyosun yani
Modemi fabrika ayarlarına getirip tekrar kurulun yapmayı
dostum ip olayını nasıl kontrol edeceğim yüksek ihtimalle ondan nasıl çözeceğim ki onuResetleyin daha sonra ip adresi pc ile aynımı onu kontrol edin ip okumuyor olabilir birde farklı portlara takmayı deneyin ethernet kablosunu
Kontrol paneli gibi bir şey olması lazım modemin oraya bakın ve daha doğru bilgi almak için googleden araştır bu modemin ip adresini almayıdostum ip olayını nasıl kontrol edeceğim yüksek ihtimalle ondan nasıl çözeceğim ki onu
teşekkür ederimKontrol paneli gibi bir şey olması lazım modemin oraya bakın ve daha doğru bilgi almak için googleden araştır bu modemin ip adresini almayı
@Nquyen hocam modem kurarken kullanıcı adı ve şifreye ben admin admin yazıyordum o yüzden olabilir mi? ama sistem yapılandırma ekranı geliyorsuKontrol paneli gibi bir şey olması lazım modemin oraya bakın ve daha doğru bilgi almak için googleden araştır bu modemin ip adresini almayı