Neler Yeni

Terbiye nedir????????

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Merhabalar
Bunu içimi dökmek için ve sizin fikirlerini almak için yazıyorum şimdiden teşekkürler.
Babam iktidar yanlısı ve benzine gelen bu zamlar hakkında konuşuyoruz. Zam her yerde geliyor dedi. Ben de Fransa dan konu açtım Aralık ayında 1.60 euro olan benzin şuan 2 euro %25 zam gelmiş tr de %100 itiraz etti tabi sonra hesap yaptım bir Fransız asgari ücreti ile 750 litre benzin alabilirkem bir Türk askeri ücreti ile 236 litre benzin alabiliyor dedim sonra terbiyesiz dedi bana dövmeye başladı itiraz etmedim cahil eğitimsiz insanıdır yapar dedim sonra bir daha terbiyesiz dedi bende
" terbiye nedir? Terbiye 16 yaşındaki çocuğu senden farklı düşündüğü için dövmek midir dedim" tekrar dövmeye başladı yine bişey demedim hatta şuan parmağım ağrıyor üstüne düştüm demin çünkü. Şuan odamdan ve Sezen Aksu eşliğinde "terbiye"nin ne demek olduğunu araştırıyorum. Terbiye nedir?
Hiç kusura bakma ama böyleleri de mevcut. KATLANMAK lazım bir süre. İlerleyen zamanlarda kendi cahilliğiyle baş başa bırakırsınız, yalnız yaşayıp yalnız ölür. İlerleyen zamanlarda birilerinin yardımına ihtiyacı olduğunda yanında olmayın. Tek başına cebelleşip dursun. EN NEFRET ETTİĞİM İNSAN TİPİ AKLINI KULLANMAYAN, CAHİL KİŞİLERDİR. Ben bu tarz kişilere BABUN diyorum.

Tekrardan kusura bakmayın. Kendimi tutamadım.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Fikir değil seninki haddini aşma karşındaki baban ne olursa olsun yaş kemale erince başı şeyler oturur ...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fikir değil seninki haddini aşma karşındaki baban ne olursa olsun yaş kemale erince başı şeyler oturur ...
ANNEYE, BABAYA saygı bir yere kadar. İKİSİ DE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL BU HAYATTA.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom