Arkadaşlar terletmeyen kulak üstü kulaklık önerir misiniz rica etsem.
Birde fiyat performans kulak içi oyuncu kulaklığıda önerirseniz sevinirim. İyi forumlar.
Bütçe konusunda 600TL yi geçmesin.
hs serisi terletir birde hs 60 pro 750 tl altı outlet ürün çok araştırdım bir kulaklık qp de felan sitesinde outlet üründiye geçiyor trendyolda satan satıcı yorumları çok kötü onu alıcamktım çok kötü yorumlar diye almadım fury x aldımRampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Terletme yapmaz demi bunlar.
corsair void elite kulanıyorum kumaş ped oldugundan hiç terleme yapmıyor genel seçimini kumaş ped olan kulaklıklardan yana kullanTerletme yapmaz demi bunlar.
kulaklık pedleri deri nası yapmaz dalgamı geçiyorsunRazer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu ve
https://www.n11.com/urun/rampage-rm...xNtKG3bVMMp8D1w0DVzZRV5Yvtw4GtWUaAvVdEALw_wcB bu yapmaz.
Aynencorsair void elite kulanıyorum kumaş ped oldugundan hiç terleme yapmıyor genel seçimini kumaş ped olan kulaklıklardan yana kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklık pedleri deri nası yapmaz dalgamı geçiyorsun
o kadar haklısın ki ama ben void kullanıyorum nerdeyse sıfır terleme oluyor bende oldugum şehir çok sıcak olursa anca o zaman o da zaten heryerim ter içinde kalıyor o kadar sıcak bir yerde yaşamıyorsa sorun olmazKanka terletmeyen bir kulaklık ben hiç duymadım. SteelSeries gibi ped kullananlar sadece bu konuda daha iyi o kadar. Bu istediğin çok spesifik
Deri diye yapmak zorunda mı?kulaklık pedleri deri nası yapmaz dalgamı geçiyorsun
Reis Corsair Void Elitten memnun musun?o kadar haklısın ki ama ben void kullanıyorum nerdeyse sıfır terleme oluyor bende oldugum şehir çok sıcak olursa anca o zaman o da zaten heryerim ter içinde kalıyor o kadar sıcak bir yerde yaşamıyorsa sorun olmaz
kumaş ped olan deriye göre daha az terletme yapar ki oda çogu zaman yapmıyor bile konuyu açan kişi en az terletme yapanı tercih etmleli ki önerdigin kulaklıklarda 600 tl bütçeye çıka bilecek birine göre çok kötü corsair void elite alması en mantıklı olan eğerki 600 tl bandına çıkacaksaDeri diye yapmak zorunda mı?
Deri ped olan her kulaklık terleme yapar çok az.