Özellikleri aynı dostum, kalıpları da aynı fakat senin dediğin model Mpow Aır Pro ve şu an 110 DOLAR. Sen hangisini alırdın Mpow Aır Pro mu yoksa Fury X'mi?
Özellikleri aynı dostum, kalıpları da aynı fakat senin dediğin model Mpow Aır Pro ve şu an 110 DOLAR. Sen hangisini alırdın Mpow Aır Pro mu yoksa Fury X'mi?
Air Pro'nun üretimi şu anda yok zaten. Fiyatının yüksek olmasının asıl nedeni ise bu. Mpow Air 2.4ghz kargo dahil 450₺, 18-20₺ gibi bir vergi çıkıyor. Toplamda 470 480₺ gibi bir fiyata geliyor.
Şimdi bu varken Fury X almak mantıklı mı? Beni 5-6 kere servis kapılarında süründüren ve hiç bir şekilde çözüm sunmayan, yurt dışında olan ürünlere marka basıp satan bir firmaya ne paramı yediririm ne de güvenirim.
Ah keşke bilip bilmeden konuşmasan, Mpow Aır Pro zaten stokta iken bile alınmaz. Anca kupon vs olursa alınabilir. Garantiden mahrum kalıyorsun ve Fury X'e göre eksi özellikleri var.
Ayrıca Fury X'in kutusu ona göre daha iyi.
Ah keşke bilip bilmeden konuşmasan, Mpow Aır Pro zaten stokta iken bile alınmaz. Anca kupon vs olursa alınabilir. Garantiden mahrum kalıyorsun ve Fury X'e göre eksi özellikleri var.
Ayrıca Fury X'in kutusu ona göre daha iyi.
5 kere garantiye yolladım hepsinde de kulaklığın hiçbir sorununu çözemeden göndermediler. Yetmiyormuş gibi içini açıp bile ben düzelttim ürünü.
Adamlara garatiye yolluyorum içinde ses açma kapa tekerleğinin devresini kısa devre yaptırarak yakan 3 adet yalama vida var. Garantisi olsa ne olmasa ne. Mahalle bilgisayarcılarını toplayıp ekip kurmuşlar. Ben adama diyom ses gelmiyo adam diyo 30dk test ettim mesai yaptım sorun yok.
Süper mesai süper test. 450₺'ye senin dediğin "FURY X" alıyorsun ve alınmaz diyorsun güzel sponsorluk diyeyim.
Az önce diyorsun özellikleri aynı şimdi diyorsun eksi özellikleri var onun. Kendin ile çelişiyorsun haberin yok.
Garantiden mahrum kalmak? Aç anlaşmazlığı Amazonda'dan daha kral satış sonrası destek sunulsun sana.
5 kere garantiye yolladım hepsinde de kulaklığın hiçbir sorununu çözemeden göndermediler. Yetmiyormuş gibi içini açıp bile ben düzelttim ürünü.
Adamlara garatiye yolluyorum içinde ses açma kapa tekerleğinin devresini kısa devre yaptırarak yakan 3 adet yalama bide var. Garantisi olsa ne olmasa ne. Mahalle bilgisayarcılarını toplayıp ekip kurmuşlar. Ben adama diyom ses gelmiyo adam diyo 30dk dtest ettim mesai yaptım sorun yok.
Süper mesai süper test. 450₺'ye senin dediğin "FURY X" alıyorsun ve alınmaz diyorsun güzel sponsorluk diyeyim.
Az önce diyorsun özellikleri aynı şimdi diyorsun eksi özellikleri var onun. Kendin ile çelişiyorsun haberin yok.
Garantiden mahrum kalmak? Aç anlaşmazlığı Amazonda'dan daha kral satış sonrası destek sunulsun sana.
fury x kalitesiz değil, kullanmadan etmeden cahil cahil yorum yapma. +olarak garanti desteği konusunda ömer abi elinden geldiğinin fazlası kadar destek veriyor, hatta usb donglesinde sorun çıkan birine direk 0 jelatinli ürün gönderildi. Keşke bu kadar cahil olmasan
fury x kalitesiz değil, kullanmadan etmeden cahil cahil yorum yapma. +olarak garanti desteği konusunda ömer abi elinden geldiğinin fazlası kadar destek veriyor, hatta usb donglesinde sorun çıkan birine direk 0 jelatinli ürün gönderildi. Keşke bu kadar cahil olmasan
Rampage Alpor, Javeline, GX9, Onikuma K1B, HG3500. Bence bunlar yeterli bir örnek.
Ve önerdiğin daha nice berbat üründen bahsetmek istemiyorum. her yönden tırt olan jd711'e kötü değil demen. Gibi şeylerden bahsediyorum. Sen daha okuduğunu anlayamıyorsan vay haline ne diyeyim.