Neler Yeni

Terletmeyen kulaküstü kulaklık

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki öyle olsun nasıl bir üretmişlerse nedense ses kalitesi bile birebir aynı. :D
Özellikleri aynı dostum, kalıpları da aynı fakat senin dediğin model Mpow Aır Pro ve şu an 110 DOLAR. Sen hangisini alırdın Mpow Aır Pro mu yoksa Fury X'mi?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Özellikleri aynı dostum, kalıpları da aynı fakat senin dediğin model Mpow Aır Pro ve şu an 110 DOLAR. Sen hangisini alırdın Mpow Aır Pro mu yoksa Fury X'mi?
Air Pro'nun üretimi şu anda yok zaten. Fiyatının yüksek olmasının asıl nedeni ise bu. Mpow Air 2.4ghz kargo dahil 450₺, 18-20₺ gibi bir vergi çıkıyor. Toplamda 470 480₺ gibi bir fiyata geliyor.

Şimdi bu varken Fury X almak mantıklı mı? Beni 5-6 kere servis kapılarında süründüren ve hiç bir şekilde çözüm sunmayan, yurt dışında olan ürünlere marka basıp satan bir firmaya ne paramı yediririm ne de güvenirim.

450₺ gördüğün üzere. Sen şimdi söyle Fury X'mi alırsın bunu mu?

https://www.teknostore.com/tronsmar...blosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi böyle bir ürün de var.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Canım, bu Mpow Aır Pro değil ,sorunlu bir model ve bu modelin mikrofonunda sorun var.
Canım okuman yok mu?

Air Pro olmadığını biliyorum zaten, ama normalde Air Pro bu fiyata satılıyor stokları olduğu zaman. Sorunlu ürün olduğunu da biliyorum.

Sorunluysa sorunlu kendi sırtımı Rampage'ye dayamaktansa sorunlu modeli alırım.

Bunu yeni gördüm tam bir şey söyleyemem.
Araştır derim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorunluysa sorunlu kendi sırtımı Rampage'ye dayamaktansa sorunlu modeli alırım.
Ah keşke bilip bilmeden konuşmasan, Mpow Aır Pro zaten stokta iken bile alınmaz. Anca kupon vs olursa alınabilir. Garantiden mahrum kalıyorsun ve Fury X'e göre eksi özellikleri var.
Ayrıca Fury X'in kutusu ona göre daha iyi.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Ah keşke bilip bilmeden konuşmasan, Mpow Aır Pro zaten stokta iken bile alınmaz. Anca kupon vs olursa alınabilir. Garantiden mahrum kalıyorsun ve Fury X'e göre eksi özellikleri var.
Ayrıca Fury X'in kutusu ona göre daha iyi.
Sponsorluk 💪:cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 kere garantiye yolladım hepsinde de kulaklığın hiçbir sorununu çözemeden göndermediler. Yetmiyormuş gibi içini açıp bile ben düzelttim ürünü.

Adamlara garatiye yolluyorum içinde ses açma kapa tekerleğinin devresini kısa devre yaptırarak yakan 3 adet yalama vida var. Garantisi olsa ne olmasa ne. Mahalle bilgisayarcılarını toplayıp ekip kurmuşlar. Ben adama diyom ses gelmiyo adam diyo 30dk test ettim mesai yaptım sorun yok.

Süper mesai süper test. 450₺'ye senin dediğin "FURY X" alıyorsun ve alınmaz diyorsun güzel sponsorluk diyeyim. :D

Az önce diyorsun özellikleri aynı şimdi diyorsun eksi özellikleri var onun. Kendin ile çelişiyorsun haberin yok.

Garantiden mahrum kalmak? Aç anlaşmazlığı Amazonda'dan daha kral satış sonrası destek sunulsun sana.

Son düzenleme:

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sponsorluk 💪:cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 kere garantiye yolladım hepsinde de kulaklığın hiçbir sorununu çözemeden göndermediler. Yetmiyormuş gibi içini açıp bile ben düzelttim ürünü.

Adamlara garatiye yolluyorum içinde ses açma kapa tekerleğinin devresini kısa devre yaptırarak yakan 3 adet yalama bide var. Garantisi olsa ne olmasa ne. Mahalle bilgisayarcılarını toplayıp ekip kurmuşlar. Ben adama diyom ses gelmiyo adam diyo 30dk dtest ettim mesai yaptım sorun yok.

Süper mesai süper test. 450₺'ye senin dediğin "FURY X" alıyorsun ve alınmaz diyorsun güzel sponsorluk diyeyim. :D

Az önce diyorsun özellikleri aynı şimdi diyorsun eksi özellikleri var onun. Kendin ile çelişiyorsun haberin yok.

Garantiden mahrum kalmak? Aç anlaşmazlığı Amazonda'dan daha kral satış sonrası destek sunulsun sana.
Şimdi de sponsorluk oldu :ROFLMAO:

sizin gibi 0 bilgi insanlarla uğraşmaktan artık bu işlerden zevk almıyorum.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Şimdi de sponsorluk oldu :ROFLMAO:

sizin gibi 0 bilgi insanlarla uğraşmaktan artık bu işlerden zevk almıyorum.
Aynen bunu kalitesiz ürün önerileri yaparken ve incelerken düşünsen daha iyi edersin aslında.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
fury x kalitesiz değil, kullanmadan etmeden cahil cahil yorum yapma. +olarak garanti desteği konusunda ömer abi elinden geldiğinin fazlası kadar destek veriyor, hatta usb donglesinde sorun çıkan birine direk 0 jelatinli ürün gönderildi. Keşke bu kadar cahil olmasan ;)

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
fury x kalitesiz değil, kullanmadan etmeden cahil cahil yorum yapma. +olarak garanti desteği konusunda ömer abi elinden geldiğinin fazlası kadar destek veriyor, hatta usb donglesinde sorun çıkan birine direk 0 jelatinli ürün gönderildi. Keşke bu kadar cahil olmasan ;)
Bu şey gibi Rampage kötüdür hiç bir ürünü alınmaz. Kötü ama alınabilirliği olan 2 3 ürünü var sonuçta. Drop Plus, Fury X gibi.
Okuma yazman olmadan konuşmasan keşke.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Başta öyle deseydin sonradan öyle demiyecen kardeşim :)
Ben genel olarak konuştum farkındaysan...

Rampage Alpor, Javeline, GX9, Onikuma K1B, HG3500. Bence bunlar yeterli bir örnek.

Ve önerdiğin daha nice berbat üründen bahsetmek istemiyorum. her yönden tırt olan jd711'e kötü değil demen. Gibi şeylerden bahsediyorum. Sen daha okuduğunu anlayamıyorsan vay haline ne diyeyim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler
164,357
Son üye