Neler Yeni

Terletmeyen oyuncu koltuğu önerisi

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali İhsan
Valor mu Venom mu tercih ettiniz hocam ve elinize ulaştı mı görüşleriniz neler alınır mı

Kanki Venom Fabric (premium kumas) kumaş koltuğu 12 subatta siparis verdim hâlâ elime ulaşmadı. Koltuk 10/10 olsa bile süre konusundan 3 puan kırarım. 10 iş günü içerisinde hazırlanıyor diyor wptan konuştuğum arkadaş ve bu iş günlerine cumartesi pazar dahil değil. Kargo süresi de 1-3 iş günü deniyor. Koltuğun kalitesine şuan bir şey diyemem ama ulaşım/hazırlanma süresi hakkında hiç iyi düşünmüyorum. İnşallah elime ulaştığında beklediğime değer.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
fre
Kanki 12 subatta siparis verdim hâlâ elime ulaşmadı. Koltuk 10/10 olsa bile süre konusundan 3 puan kırarım. 10 iş günü içerisinde hazırlanıyor diyor wptan konuştuğum arkadaş ve bu iş günlerine cumartesi pazar dahil değil. Kargo süresi de 1-3 iş günü deniyor. Koltuğun kalitesine şuan bir şey diyemem ama ulaşım/hazırlanma süresi hakkında hiç iyi düşünmüyorum. İnşallah elime ulaştığında beklediğime değer.
hazır olanlardan alirsan ayni gün kargo yapiyorlar, özellestirme varsa sifirdan uretiyorlar

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali İhsan
hazır olanlardan alirsan ayni gün kargo yapiyorlar, özellestirme varsa sifirdan uretiyorlar
Özellestirme olarak premium kumas, ayak uzatma, xl ebat, 4d kol, visco sünger falan eklendi bence asiri fazla bir özellestirme degil bu zaten boyut artisi + ayaklik diye dusunuyorum ben bunu digerleri kolay olmalı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,995
İsim
Selim
izmir ve istanbul galiba, ayrıca hemen hemen bütün yayincilarin sponsoru
Johnny sins resmini gördüm o sponsorsa çok sağlam sandalye demektir 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel logo yaptırmak bu hafta sonu bedava yazıyor onuda yaptirabilirsiniz

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali İhsan

Özel logo yaptırmak bu hafta sonu bedava yazıyor onuda yaptirabilirsiniz
Ona zaten ayrı tilt oldum ne zaman bisey alsam 2 hafta 3 hafta sonra bişeyi indirime giriyor kafayi yicem logo yaptirmamistim 1700 veremem boşuna diye...

Hesaplarıma göre en geç ayın 3ünde gelmesi lazım yani inşallah umarım Allahım nolur artık daraldım her gün bakmaktan

Ekler

• Screenshot_20250223_224327_Calendar.jpg
    Screenshot_20250223_224327_Calendar.jpg
    334.1 KB · Hit: 16
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Melih
hocam tekrar güncelleme bekliyorum senden ben de bu koltuğu alacağım büyük ihtimalle fikirlerini paylaşır mısın geldiğinde
Ona zaten ayrı tilt oldum ne zaman bisey alsam 2 hafta 3 hafta sonra bişeyi indirime giriyor kafayi yicem logo yaptirmamistim 1700 veremem boşuna diye...

Hesaplarıma göre en geç ayın 3ünde gelmesi lazım yani inşallah umarım Allahım nolur artık daraldım her gün bakmaktan

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Oğuzhan

Bunuda öneririm kaliteli ikiside

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali İhsan
hocam tekrar güncelleme bekliyorum senden ben de bu koltuğu alacağım büyük ihtimalle fikirlerini paylaşır mısın geldiğinde
Bugun sabah saat 10da elime ulaştı. Birkaç işim de vardı onlarla birlikte kurulumu saat 14.00da bitti. Şuan işteyim o sebepten kullanım sürem 1 saat ya da daha az. Daha detaylı yorum yapacağım biraz kullanınca. Dış görünüşten bahsedersek gayet güzel herhangi bir eksiği çok göremedim. Ayak uzatma aparatı sipariş vermiştim (boyum 186) ayaklarım tam rahat etmiyor uzatırken ama genel olarak oyuncu koltuklarinda bu tür uzatma eklerinde rahat edemedim boyla alakalı olabilir. Daha detaylı yorumu daha sonra yapacağım.

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali İhsan
Dostum merhaba tekrar ben. Ürünü kullanmaya başlayalı aşağı yukarı 24 saat oldu. Koltukta oyun oynarken daha az belim ağrımaya başladı ve inan ki artık bir yerim acımıyor. Kollarını pedsiz almıştım lakin ped almanı tavsiye ederim. Visco ped ile birlikte kullanıyorum. Koltuğun kurulumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama çok büyük bir sıkıntı değil. Koltuğun alt ve üst kısımlarını birleştirirken koltuğu birbirine bastırman gerekiyor ve o sırada civatalaman gerekiyor. Tutan 4 adet civatası var. Ben tek kişi hem güç uyguladığım hem de sıkmaya çalıştığım için zorlandım. Onun dışındaki kurulumun tamamı kolay. Paketin içinden 5 ve 6 alyan başlıklı bir aparat çıkıyor ve ekstra bir alete gerek kalmıyor. Kafa dayama ve Bel dayama süngerini ayarlayabiliyorsun ve bu benim için cidden güzel. İleri geri konumunu açılı bir şekilde ayarlayabiliyorsun. Koltuk hoşuma gitti ama şunu da belirtmek isterim ki bu benim ilk oyuncu koltuğum. Bu sebepten kendi kendime de 6-10 bin tl arası koltuklar da beni gayet götürebilirdi diye düşünüyorum. Lakin yaz aylarında nasıl olur bilmiyorum. Benim bunu özellikle tercih etmemin sebebi bi nevi kumaş oldu. Satıcı firmanın wp hattında da "premium kumaş" önerdiler bu durum için. koltuktan şuanlık memnunum ama bu 24 saatlik bir süre. Umarım sana biraz yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılan ve söylemeyi unuttuğum bir şey varsa sormaktan çekinme, ara sıra girip bildirimleri kontrol ediyorum. Gördüğüm zaman cevap vermeye çalışırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Melih
Dostum merhaba tekrar ben. Ürünü kullanmaya başlayalı aşağı yukarı 24 saat oldu. Koltukta oyun oynarken daha az belim ağrımaya başladı ve inan ki artık bir yerim acımıyor. Kollarını pedsiz almıştım lakin ped almanı tavsiye ederim. Visco ped ile birlikte kullanıyorum. Koltuğun kurulumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama çok büyük bir sıkıntı değil. Koltuğun alt ve üst kısımlarını birleştirirken koltuğu birbirine bastırman gerekiyor ve o sırada civatalaman gerekiyor. Tutan 4 adet civatası var. Ben tek kişi hem güç uyguladığım hem de sıkmaya çalıştığım için zorlandım. Onun dışındaki kurulumun tamamı kolay. Paketin içinden 5 ve 6 alyan başlıklı bir aparat çıkıyor ve ekstra bir alete gerek kalmıyor. Kafa dayama ve Bel dayama süngerini ayarlayabiliyorsun ve bu benim için cidden güzel. İleri geri konumunu açılı bir şekilde ayarlayabiliyorsun. Koltuk hoşuma gitti ama şunu da belirtmek isterim ki bu benim ilk oyuncu koltuğum. Bu sebepten kendi kendime de 6-10 bin tl arası koltuklar da beni gayet götürebilirdi diye düşünüyorum. Lakin yaz aylarında nasıl olur bilmiyorum. Benim bunu özellikle tercih etmemin sebebi bi nevi kumaş oldu. Satıcı firmanın wp hattında da "premium kumaş" önerdiler bu durum için. koltuktan şuanlık memnunum ama bu 24 saatlik bir süre. Umarım sana biraz yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılan ve söylemeyi unuttuğum bir şey varsa sormaktan çekinme, ara sıra girip bildirimleri kontrol ediyorum. Gördüğüm zaman cevap vermeye çalışırım.
Hocam teşekkür ederim ben de sırf premium kumaş için siteden kendim özelleştireceğim ama normal kumaştan ne kadar farklıdır bilmiyorum gerçekten istanbul bakırköy mağazasına gidip bir deneyeceğim yarın bakalım bi indirim kapabilirsem sipariş vereceğim teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali İhsan
Hocam teşekkür ederim ben de sırf premium kumaş için siteden kendim özelleştireceğim ama normal kumaştan ne kadar farklıdır bilmiyorum gerçekten istanbul bakırköy mağazasına gidip bir deneyeceğim yarın bakalım bi indirim kapabilirsem sipariş vereceğim teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için
Rica ederim umarım faydalı olmuştur

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Furkan b
Özellestirme olarak premium kumas, ayak uzatma, xl ebat, 4d kol, visco sünger falan eklendi bence asiri fazla bir özellestirme degil bu zaten boyut artisi + ayaklik diye dusunuyorum ben bunu digerleri kolay olmalı
kaç bine geldi toplam

Top Bottom