Neler Yeni

Terletmeyen Rahatsız Etmeyen Gaming Kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
oğulcan acar
Bol bol FIFA, arada call of oynuyorum. Benim için önemli olan terletmemesi ve rahat hissetmem. Daha önce rampage ve coolermaster ch321 kullanmıştım. 1 saatten sonra acayip rahatsız hissettiriyorlardı. Kablosuz olursa iyi olur, fiyat sınırım yok ama bu istediklerimi ne kadar az ücret ile alabilirsem o kadar iyi.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Eymenarthur
Bol bol FIFA, arada call of oynuyorum. Benim için önemli olan terletmemesi ve rahat hissetmem. Daha önce rampage ve coolermaster ch321 kullanmıştım. 1 saatten sonra acayip rahatsız hissettiriyorlardı. Kablosuz olursa iyi olur, fiyat sınırım yok ama bu istediklerimi ne kadar az ücret ile alabilirsem o kadar iyi.
max ne kadar verebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
oğulcan acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var mı tavsiyesi olan

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Tekin Ayber
Kulaklık terletiyorsa sende bir sıkıntı olabilir, bir araştır belki de dr görünmen gerekebilir. Ben ilk defa duyuyorum kulaklık terletmesini...

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Tekin Ayber
Başınıza gelmemiş olması sık rastlanan bir durum olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bak eğer deseydin ki coystik kullanımından ötürü ellerim biraz terliyor, bunu anlardım ama kulak terlemesini gerçekten ama gerçekten ilk senden duyuyorum, hiç rastlamadım, ne çevremde ne de buna dair bir sağlık sorunu olanı duymadım. Bence sen de sağlık açısından bir şeyler ters gidiyor olabilir, dr danışmak iyidir, eğer benim dediğim gibi ise hangi kulaklığı takarsan tak terleme olur, kesilmez, rahat edemezsin. Coystikten el terlemesi de sıkı tutmaktan kaynaklı olur, normal tutuşta el bile kolay kolay terlemez.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,568
İsim
Samet Kaya
Bak eğer deseydin ki coystik kullanımından ötürü ellerim biraz terliyor, bunu anlardım ama kulak terlemesini gerçekten ama gerçekten ilk senden duyuyorum, hiç rastlamadım, ne çevremde ne de buna dair bir sağlık sorunu olanı duymadım. Bence sen de sağlık açısından bir şeyler ters gidiyor olabilir, dr danışmak iyidir, eğer benim dediğim gibi ise hangi kulaklığı takarsan tak terleme olur, kesilmez, rahat edemezsin. Coystikten el terlemesi de sıkı tutmaktan kaynaklı olur, normal tutuşta el bile kolay kolay terlemez.
kral kulaklar terliyor ya arkadaş doğru söylüyor hiç kalitesiz internet kafeye gitmediniz sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
oğulcan acar
Hocam hastane ile ilgili bana tavsiye verebilecek son kişilerden birisiniz. Yine de teşekkür ederim bu gereksiz tavsiyeniz için. Kulaklık terletmesini ilk defa duymuşmuş vay be

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Batuhan Divrik
Nasıl ilk defa duydunuz ben de şaşırdım valla. Arkadaşın kullandığı kulaklıklar hep deri pedli kulaklıklar terletmesi aşırı normal. Sorunuzun cevabına gelirsek yaklaşık 2.5 yıl Nova 7 kullandım gerçekten rahatlık ve terletmeme olarak çok iyi kulaklık şu an nova 5 daha güncel ve şarj ömrüyle vs. daha iyi o yüzden Nova 5 alabilirsiniz. İndirimle 5 binlere düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,400
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom