Neler Yeni

Termal bakım sonrası işlemci sıcaklığının eskisinden daha fazla olması

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
1695676374125.png

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Hocam onu nasıl anlıyacağım peki normal çıkardığım gibi taktığıma eminim
Dostum macun değiş x gelen macunuda yt den videolar var X şeklinde sık fanı oturt ayakları güzelce sık

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
Dostum macun değiş x gelen macunuda yt den videolar var X şeklinde sık fanı oturt ayakları güzelce sık
üstte ki arkadaşın dediğinden sonra macun siparişi verdim simdi fanı çıkartıp düzeltip bidaha takıcam az sonra bir şey değişir mi ya da ben işe gitmeden değiştiğini hisseder miyim bilmiyorum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
üstte ki arkadaşın dediğinden sonra macun siparişi verdim simdi fanı çıkartıp düzeltip bidaha takıcam az sonra bir şey değişir mi ya da ben işe gitmeden değiştiğini hisseder miyim bilmiyorum
Kalın veya ince sürdüysen fanı oturtamadıysan fark olabilir ben benim 580 in termal padi değiştim geçen hafta kalın geldi blok macun birbirine deymiyodu kart 95 derece olup sistemi kitliyodu mesela ama yandan bakınca blok tam temas ediyo gibi duruyodu oluyo bazı ufak gözden kaçabilecek hatalar

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
fani kontorl et çalışıyor mu?
Fan doğru takılmış mı içerimi üflüyor dışarımı ?
İslemci soğutucu ayakları takılımı havada mı duruyor doğru takılmış mı ?
Macun incemi çok yoksa çok kalın mı sürülmüş ?
Bence işlemleri baştan yap temizle az bir miktar X şeklinde macun sür yada :•: bu şekilde nokta yap tekrar montajla

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
Fanın oraya bitane A4 kağıdı yaklaştır kendine çekip yapıştırıyorsa demekki havayı içe doğru alıyor doğru takmışsın demek
içine çekiyor hocam doğru takmışım yeni macunla da değiştirdim düzgün sürdüm şuan aşırı ısınmayı bir tek nfs heat'te yapıyor gördüğüm kadarıyla

Top Bottom