Sizce ne alayım termal macun olarak 2gr veya 1gr güzel bir termal macun önerisi alabilirim
thermal grizly bakabilirsinSizce ne alayım termal macun olarak 2gr veya 1gr güzel bir termal macun önerisi alabilirim
Mx 4 almak istemediğim için konu açtım hocamArctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Hangisini alayım peki işlemcim 5600x hava soğutmanın yanında verdiler bir tane ama onu kullansammı bilmiyorumthermal grizly bakabilirsin
Mx 4 almak istemediğim için konu açtım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisini alayım peki işlemcim 5600x hava soğutmanın yanında verdiler bir tane ama onu kullansammı bilmiyorum
Değerleri tam belirtilmemiş hocam kaç w/mkThermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1gr Yüksek Performans Termal Macun - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet 214xt aldım içinden bir tane çıktı ama kalitelimi emin değilim termal Grizzly in güzel bir tane alayımda sıkıntı yaşamayım 1yıl felan gidiyor zaten de şırınga olarak çıkıyor değilmi bunlarbence 1 gr al pahalı al. sürekli kullanmıyoruz zaten az olsun kaliteli olsun.
evetEvet 214xt aldım içinden bir tane çıktı ama kalitelimi emin değilim termal Grizzly in güzel bir tane alayımda sıkıntı yaşamayım 1yıl felan gidiyor zaten de şırınga olarak çıkıyor değilmi bunlar
Termal Grizzlynin hangisini alayım hocam peki
https://www.hepsiburada.com/thermal...-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-pm-HB00000YI0ZRTermal Grizzlynin hangisini alayım hocam peki
1gr ı ortalama kaç kez kullanabilirim?
Muhtemelen 2-3 kere gider. Bende 4 gramlık mx-4 vardı 5 kere kullandım hala 1 gram var. 3 belki olmaz ama 2 kere kesin olur gibi geliyor. Dediğim gibi pek emin değilim. Laptop ile masaüstü olması fark ettirir ben baya laptop için kullandım. Masaüstü için 1 kere kullandım.1gr ı ortalama kaç kez kullanabilirim?