Neler Yeni

Termal Macun Deği̇şi̇m Sonrasi Sicaklik Değerleri̇

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Normalde değiştirmeyi düşünüyordum memnun değildim ama bugünden sonra değiştirmem daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun bir yolu yok mu şöyle güzel bir bilgisayarcı yapar hatta sende yapabilirsin elin yatkınsa bu işlere ?
Yatkın zaten laptopun kapağını bu zamana kadar 2-3 kez açtım. Her açtığımda tozları falan alıyorum fanları söküp temizleyip geri takıyorum ama dediğim gibi termal borular o minnacik 1 tane yalama vida yüzünden çıkmıyor bu yüzden termal macun yenileyemiyorum. Bu yaza doğru zaten havalar daha da ısınacak ama ben boş bir zamanımda bilgisayarı laptopun bakım servisine yollayacağım artık o yalama lanet vidayı orada söküp halletsinler :D Büyük ihtimal bakım servisi kalitesiz bir macun sürer ve eğer öyle olursa laptopu alıp eve geldiğimde onu temizleyip kendi macunumu sıkarım. Tabi umarım onların sıktığı da kaliteli bir şey olur da bu kadar aksiyona gerek kalmaz.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Muhtemelen PBO kapalı sende, ayrıca Aida64 yazılımının gösterdiği sıcaklığın üzerine 10 derece ekleyin. Farklı bir sıcaklığı baz alıyor çünkü.
Valla bir şey kapatmadım olduğu gibi. Asusun AL Suite 3 programında da aynı gösteriyordu Cpu package ' de sıcaklık birimleri aynıydı direk

Yatkın zaten laptopun kapağını bu zamana kadar 2-3 kez açtım. Her açtığımda tozları falan alıyorum fanları söküp temizleyip geri takıyorum ama dediğim gibi termal borular o minnacik 1 tane yalama vida yüzünden çıkmıyor bu yüzden termal macun yenileyemiyorum. Bu yaza doğru zaten havalar daha da ısınacak ama ben boş bir zamanımda bilgisayarı laptopun bakım servisine yollayacağım artık o yalama lanet vidayı orada söküp halletsinler :D Büyük ihtimal bakım servisi kalitesiz bir macun sürer ve eğer öyle olursa laptopu alıp eve geldiğimde onu temizleyip kendi macunumu sıkarım. Tabi umarım onların sıktığı da kaliteli bir şey olur da bu kadar aksiyona gerek kalmaz.
Bence vidayı söktür sadece termal macun yenilemesini sen yap

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Valla bir şey kapatmadım olduğu gibi. Asusun AL Suite 3 programında da aynı gösteriyordu Cpu package ' de sıcaklık birimleri aynıydı direk

Bence vidayı söktür sadece termal macun yenilemesini sen yap
Ai Suite de aynı şeyi baz alıyor :D HW Monitor ile bakın.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
:D :D Tamamdır Yatarken 6-8 Saatlik bir teste sokacağım sabah onun sonucunu buraya atarım :D Bakalım orada kaç çıkacak :D

Ai Suite de aynı şeyi baz alıyor :D HW Monitor ile bakın.
:D :D Tamamdır Yatarken 6-8 Saatlik bir teste sokacağım sabah onun sonucunu buraya atarım :D Bakalım orada kaç çıkacak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
yarın kargoya koyar gönderir
Valla dediğin gibi sistemi alırken sıvı soğutucu bunu aldım herkes kötü diyordu ama şu anda gerçekten çok iyi. ve bugün ki teste beni şaşırttı. yatarken tekrardan teste bırakacağım bi 6-8 saatlik test yapsın bakalım kaç çıkacak
emrecim işlemciyi yormasak 7- 8 saat yorulmasın rca etsem

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
hahaha Senin canın sağolsun Gökhan abim sana hazırlıyorum işlemciyi :D Son testleri yaptık bir sıkıntı olmasın diye

Top Bottom