Neler Yeni

Çözüldü✓ Termal macun değişikliği sonrası PC açılmıyor

KaanRzGr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Kaan Rüzgar
Instagram
kaanrzgr
Steam
KaanRzGr
Twitter
KaanRzGr
Facebook
KaanRzGr

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
PC mi açılmıyor görüntü mü gelmiyor.

Zırto

80+ Bronze

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Öncelikle ekran kartını çıkart sarı olan yeri silgi ile temizle ekran karti olmadan dene bilgisayar aciliyormu?
bir şey kitliyor pcyi bios pilini çıkart, ekran kartını taktıktan sonra güç kablosunu tak,bios pilini sonra tak üst üste power tuşuna bas statik elektrik boşalsin

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öncelikle ekran kartını çıkart sarı olan yeri silgi ile temizle ekran karti olmadan dene bilgisayar aciliyormu?
bir şey kitliyor pcyi bios pilini çıkart, ekran kartını taktıktan sonra güç kablosunu tak,bios pilini sonra tak üst üste power tuşuna bas statik elektrik boşalsin
Hocam PSU 'ya düz kontak yaptım olması gerektiği gibi çalıştı, şimdi ekran kartsız sistemi çalıştırmayı deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah PC ni yakmamistir PSU güzel bir PSU almani onerirm Corsair vs 550 al
Ekran kartını çıkardım, her şeyi olması gerektiği gibi yine taktım yine tepki yok

Anakart yanmış olabilir mi

Son düzenleme:

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konu hortlamış gibi oluyor ama PC yi bilgisayarcıya götürdüm komple, anakart yanmak üzereymiş biosdan dolayı bir şey olmuş büyük ihtimal kısa devre gibi bir şey oldu, anakart 100tl ye tamir edilmiş oldu şuan bu sistemden yazıyorum

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Konu hortlamış gibi oluyor ama PC yi bilgisayarcıya götürdüm komple, anakart yanmak üzereymiş biosdan dolayı bir şey olmuş büyük ihtimal kısa devre gibi bir şey oldu, anakart 100tl ye tamir edilmiş oldu şuan bu sistemden yazıyorum
sevindim yerine, okurken benim başıma gelmiş gibi oldu, üzülmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,411
Üyeler
172,831
Son üye
fukufuki
Top Bottom