İnşallah PC ni yakmamistir PSU güzel bir PSU almani onerirm Corsair vs 550 alAçma tuşuna bastığım zaman hiçbir şey tepki vermiyor
Hocam PSU 'ya düz kontak yaptım olması gerektiği gibi çalıştı, şimdi ekran kartsız sistemi çalıştırmayı deniyeceğimÖncelikle ekran kartını çıkart sarı olan yeri silgi ile temizle ekran karti olmadan dene bilgisayar aciliyormu?
bir şey kitliyor pcyi bios pilini çıkart, ekran kartını taktıktan sonra güç kablosunu tak,bios pilini sonra tak üst üste power tuşuna bas statik elektrik boşalsin
Ekran kartını çıkardım, her şeyi olması gerektiği gibi yine taktım yine tepki yokİnşallah PC ni yakmamistir PSU güzel bir PSU almani onerirm Corsair vs 550 al
iyi hayırlı olsunKonu hortlamış gibi oluyor ama PC yi bilgisayarcıya götürdüm komple, anakart yanmak üzereymiş biosdan dolayı bir şey olmuş büyük ihtimal kısa devre gibi bir şey oldu, anakart 100tl ye tamir edilmiş oldu şuan bu sistemden yazıyorum
sevindim yerine, okurken benim başıma gelmiş gibi oldu, üzülmüştüm.Konu hortlamış gibi oluyor ama PC yi bilgisayarcıya götürdüm komple, anakart yanmak üzereymiş biosdan dolayı bir şey olmuş büyük ihtimal kısa devre gibi bir şey oldu, anakart 100tl ye tamir edilmiş oldu şuan bu sistemden yazıyorum