Neler Yeni

TERMAL MACUN DEĞİŞİM SONRASI EKRAN GELMEMESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunç
Herkeze merhaba öncelikle termal macun değişim sonrasi ekranım geldi ama fanların vidaları oturmadı meyersem sadece anakarti arkadan bastırıp oturtmak gerikiylmus 2 dk önce ogrednim neyse dedgimi gibi vidaların ikisi bostaydi ama bilgisayar çalıştı ve performans kaybı oldu bende böyle olmaz diyip fan tarafını kurcaladım ve ekran gitti gelmedi pinleri kontrol ettim termal macun gitmemiş ramlari şok tap yaptım statik elektrik aldım ekran kartını çıkart tak yaptım işlemci çıkart tak yaptım başka monitör denedim ama ne yaptıysam ekran gelmiyor bilgisayara klavyeye mouse ışık gidiyor fanlar dönüyor bir sorun yok ama calismiyo ne yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkeze merhaba öncelikle termal macun değişim sonrasi ekranım geldi ama fanların vidaları oturmadı meyersem sadece anakarti arkadan bastırıp oturtmak gerikiylmus 2 dk önce ogrednim neyse dedgimi gibi vidaların ikisi bostaydi ama bilgisayar çalıştı ve performans kaybı oldu bende böyle olmaz diyip fan tarafını kurcaladım ve ekran gitti gelmedi pinleri kontrol ettim termal macun gitmemiş ramlari şok tap yaptım statik elektrik aldım ekran kartını çıkart tak yaptım işlemci çıkart tak yaptım başka monitör denedim ama ne yaptıysam ekran gelmiyor bilgisayara klavyeye mouse ışık gidiyor fanlar dönüyor bir sorun yok ama calismiyo ne yapabilirim

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
muhtemelen fan tarafını kurcalarken anakarta zarar verdin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler

Peki nerde sorun olduğunu nasıl öğrenebilirim veya nasıl anakartta sorun olduğunu dogrulayabilirim
başka bir ankart bulup sistemi o anakartla test ederek

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunç
Başka bir yerde sıkıntı olma ihtimali var mı acaba yarın gidiyim bilgisyarciya başka anakartta denettiriyimde başak nerde sorun olabilir sence reis
başka bir ankart bulup sistemi o anakartla test ederek

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak Balta
Ya da güvendiğin bi bilgisayarcıya götürerek ki bence bunu yapman daha yararlı olur

Başka bir yerde sıkıntı olma ihtimali var mı acaba yarın gidiyim bilgisyarciya başka anakartta denettiriyimde başak nerde sorun olabilir sence reis
Anlattığına görw başka bi yerde sorun olmamalı.Büyük ihtimalle anakart sorunu

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Feyyaz Yalcin
güc kablosunu arkadan 0 a getirerek çek bios pilini çıkar 5 dk bekle tak yeniden açmayı dene buna ragmen psu çalışıyor güç geliyor anakart bios göremiyorsan yüksek ihtimal anakartın zarar görmüştür

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunç
güc kablosunu arkadan 0 a getirerek çek bios pilini çıkar 5 dk bekle tak yeniden açmayı dene buna ragmen psu çalışıyor güç geliyor anakart bios göremiyorsan yüksek ihtimal anakartın zarar görmüştür
Reis çok teşekkürler deniycem birazdan

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut

Peki nerde sorun olduğunu nasıl öğrenebilirim veya nasıl anakartta sorun olduğunu dogrulayabilirim
işlemcini söküp pin yuvcalarına bak çok bastırdıysan soğutucuyu taktığın 1 tane pin yamulduysa açmaz sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunç
işlemcini söküp pin yuvcalarına bak çok bastırdıysan soğutucuyu taktığın 1 tane pin yamulduysa açmaz sistemi
Baktım hicbiryerde sorun yoktu gördüğüm kadarıyla böyle gorunuyor

Ekler

• IMG_20250219_174308.jpg
    IMG_20250219_174308.jpg
    3.6 MB · Hit: 10
  • IMG_20250219_174320.jpg
    IMG_20250219_174320.jpg
    2.4 MB · Hit: 9

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Doğukan Barut
Baktım hicbiryerde sorun yoktu gördüğüm kadarıyla böyle gorunuyor
Anakartta bir sorun gözükmüyor aynı keza işlemcindede, anakart bağlantılarını iyi yaptığından emin ol knkm, hdd ni varsa çıkart, ramlarin 2 tane ise tek tek dene öyle bulursun anca sorunu

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom