melopit
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 73
- İsim
- Osman
Termal macunu yenilemek için sıvı soğutmayı ve işlemciyi söktüm. Macunu sürdüm ve tekrar monte ettim. Zaten sıvı soğutmanın yalnızca iki kablosu var (biri ikili, biri tekli), yanlış takmam mümkün değil ve iyice oturduğundan da eminim. Başka hiçbir bileşeni sökmedim, vidaları sıktım ve PC’yi başlattım.
Şu an Windows ekranı geliyor ama birkaç saniye sonra sistem kendiliğinden kapanıyor. Fan hızlarından ve tecrübelerime dayanarak CPU sıcaklığından dolayı kapandığını düşünüyorum. Ayrıca, sıvı soğutucunun yüzeyine neredeyse hiç termal macun bulaşmamış gibi görünüyor, sadece küçük noktasal bir iz var.
Ek olarak, sıvı soğutmanın fanları dönüyor ve işlemcinin üzerindeki blokta RGB ışıklar yanıyor.
Sizce sorun nereden kaynaklanıyor? Nerede hata yapıyorum?
Şu an Windows ekranı geliyor ama birkaç saniye sonra sistem kendiliğinden kapanıyor. Fan hızlarından ve tecrübelerime dayanarak CPU sıcaklığından dolayı kapandığını düşünüyorum. Ayrıca, sıvı soğutucunun yüzeyine neredeyse hiç termal macun bulaşmamış gibi görünüyor, sadece küçük noktasal bir iz var.
Ek olarak, sıvı soğutmanın fanları dönüyor ve işlemcinin üzerindeki blokta RGB ışıklar yanıyor.
Sizce sorun nereden kaynaklanıyor? Nerede hata yapıyorum?