Neler Yeni

Termal macun değişimi sonrası sicaklik farki oluşmaması norma mi

EarRein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Lenovo ideapad gaming 3 ryzen 5 5600h rtx 3050ti sistemine sahibim.Bugün bakımlarını yaptım.İcinden çok çok az bir toz çıktı ancak termal macunu kurumuştu.Vatandan zalman zm stc10 aldım.Çoook yoğun bir kıvama sahipti geri götürdüm normal dediler.İslemci ve ekran kartı üzerine yeterli düzeyde nokta şeklinde uygulayıp kasayı topladım.degismwden önce warzonda işlemci 88-89 ekran kartı 72-75 degistikten sonra işlemci 85-86 ekran kartı aynı kaldı.BU NORMAL Mİ ?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Lenovo ideapad gaming 3 ryzen 5 5600h rtx 3050ti sistemine sahibim.Bugün bakımlarını yaptım.İcinden çok çok az bir toz çıktı ancak termal macunu kurumuştu.Vatandan zalman zm stc10 aldım.Çoook yoğun bir kıvama sahipti geri götürdüm normal dediler.İslemci ve ekran kartı üzerine yeterli düzeyde nokta şeklinde uygulayıp kasayı topladım.degismwden önce warzonda işlemci 88-89 ekran kartı 72-75 degistikten sonra işlemci 85-86 ekran kartı aynı kaldı.BU NORMAL Mİ ?
çok az düşmüş işlemci sıcaklığı.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
hocam ya termal macunu eksik sürdünüz yada geri montajlarken bakır plakayı tam oturtamadınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ya termal macunu eksik sürdünüz yada geri montajlarken bakır plakayı tam oturtamadınız?
ayrica fanlari ve cevresini temizlemediyseniz isi disari cikamiyorda olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
hocam normalde de ilşemci sıcaklığın vs. iyi yani laptopa göre termal değişmene bile gerek yokmuş aslında 4-5 derece gayet kafi bence

EarRein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam macun yeterliydi plakada tam oturmuş

Fanlarda yok denecek kadar az toz vardı hocam

hocam normalde de ilşemci sıcaklığın vs. iyi yani laptopa göre termal değişmene bile gerek yokmuş aslında 4-5 derece gayet kafi bence
İçimi ferahlattın hocam

Boşta kaç derece

Son düzenleme:

SaMuRa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Fırat
laptoplara göre normal bir değer çok fazla hava boşaltımı yapamıyor doğal olarak normal yani termal macuna gelirsekde okadar bi fark yaratmaz max 5 6

EarRein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Pilde ort 43 prize bağlı 55

Çok sağolun hocam
Anca hocam laptoplar ısınır genelde prize bağlı gücü açıyor o yüzden biraz daha sıcak çalışıyor benim Acer vardı 96 ya kadar çıkıyordu :)

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Top Bottom