Laptopunun 110 dereceyi görmesi hiç normal bişey değilArkadaşlar merhaba bi kişinin demesi üzerine kafam takıldı. termal macun erirmi. eriyorsa kaç derecede erir benim laptop 110 dereceyi görüyor
knk zaten bi 2 hafta içerisinde yeni bir kasa almayı düşünüyorum hazır bi sistem ve yeri geldiği için bi soru sorayım hazır sistemlerde termal macun sürülmüş oluyormu?Hocam 110 derece ne öyle ? Bir an önce bakım yapmanız lazım eğer bütçeniz varsa macun olarak arctic mx-4 alın (başka bir macunda olabilir) ve ayrıca detaylı toz bakımı yapın yoksa çok uzun gitmez o laptop.
Erimeyi geç buhar olur yok olur.Arkadaşlar merhaba bi kişinin demesi üzerine kafam takıldı. termal macun erirmi. eriyorsa kaç derecede erir benim laptop 110 dereceyi görüyor
MX4 de dayanıklı değil yüksek sıcaklıklarda.Hocam 110 derece ne öyle ? Bir an önce bakım yapmanız lazım eğer bütçeniz varsa macun olarak arctic mx-4 alın (başka bir macunda olabilir) ve ayrıca detaylı toz bakımı yapın yoksa çok uzun gitmez o laptop.
Hazır sistemde elbette sürülmüş halde gelir çünkü macun sürülmeden işlemci cayır cayır yanar.knk zaten bi 2 hafta içerisinde yeni bir kasa almayı düşünüyorum hazır bi sistem ve yeri geldiği için bi soru sorayım hazır sistemlerde termal macun sürülmüş oluyormu?
mx-4 ü 3.5 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü sıcaklıktaErimeyi geç buhar olur yok olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Termal Macun Resme Buhar Olmuş
Evet görsellerde de görüldüğü üzere böyle bir manzara ile karşılaştım. İşlemci ve ekran kartının üzerindeki termal macun resmen buhar olmuş. İşlemci ve ekran kartına değen heatsink bakır blokları da aynı durumda. Arctic MX4 kullandım. 1 ay ya oldu ya olmadı değiştireli daha. Böyle bir şey nasıl...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
MX4 de dayanıklı değil yüksek sıcaklıklarda.
67 yüksek sıcaklık değil.mx-4 ü 3.5 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü sıcaklıkta
ağır yükte 67 C max
ağır yükte max 67 C yi görüyor diyorum yani bence iyi67 yüksek sıcaklık değil.
Hocam tamam iyi macunda 3.5 yıl fazla değilmi ? Normalde 6 ayda bir bakım olması lazım ama 3.5 yıl baya fazla.mx-4 ü 3.5 yıldır kullanıyorum hala ilk günkü sıcaklıkta
ağır yükte 67 C max
Çok iyi değer aslındaağır yükte max 67 C yi görüyor diyorum yani bence iyi