İşlemciye termal macunu sürüyorum. Bilgisayarı çalıştırdıktan birkaç gün sonra oyun oynarken bilgisayar kapanıyordu neden kapandığını anlamak için işlemciye baktığımda beyaz olan macun griye dönmüştü başkada hiç bir sorun yoktu. Fazla ısındıgından olabilirmi.Hiçbir şey anlamadım
İşlemci fanini düzgün takdigina emin misin? Sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın ?İşlemciye termal macunu sürüyorum. Bilgisayarı çalıştırdıktan birkaç gün sonra oyun oynarken bilgisayar kapanıyordu neden kapandığını anlamak için işlemciye baktığımda beyaz olan macun griye dönmüştü başkada hiç bir sorun yoktu. Fazla ısındıgından olabilirmi.
Doğru taktığıma emin değilim. İşlemciye değmesi gerekiyormu yoksa birazdaha yukarda olup değmemesimi lazımİşlemci fanini düzgün takdigina emin misin? Sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın ?
En iyisi yenisini alıyim arada bir fazla ses çikartıyordu zaten.Macunun renk değiştirmesi kullandığın macuna göre değişir ona bir şey diyemem. Fakat ısınıp kapanıyorsa soğutucu montajın hatalıdır.
Hiç bir şey yapmadan şuanda 73 dereceİşlemci fanini düzgün takdigina emin misin? Sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın ?