Termal macun griye dönüyor

DCan

80+
Reaksiyon skoru
0
Termal macun beyaz ama macunu bilgisayarı çalıştırdıktan bir süre sonra gri ye dönüyor neden oluyor ve nasıl düzelticem. (İşlemci fanındaki ortadaki demir işlemciye değmesimi gerek)

Hiçbir şey anlamadım

Hiçbir şey anlamadım
İşlemciye termal macunu sürüyorum. Bilgisayarı çalıştırdıktan birkaç gün sonra oyun oynarken bilgisayar kapanıyordu neden kapandığını anlamak için işlemciye baktığımda beyaz olan macun griye dönmüştü başkada hiç bir sorun yoktu. Fazla ısındıgından olabilirmi.

İşlemciye termal macunu sürüyorum. Bilgisayarı çalıştırdıktan birkaç gün sonra oyun oynarken bilgisayar kapanıyordu neden kapandığını anlamak için işlemciye baktığımda beyaz olan macun griye dönmüştü başkada hiç bir sorun yoktu. Fazla ısındıgından olabilirmi.
İşlemci fanini düzgün takdigina emin misin? Sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın ?

Macunun renk değiştirmesi kullandığın macuna göre değişir ona bir şey diyemem. Fakat ısınıp kapanıyorsa soğutucu montajın hatalıdır.

İşlemci fanini düzgün takdigina emin misin? Sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atar mısın ?
Doğru taktığıma emin değilim. İşlemciye değmesi gerekiyormu yoksa birazdaha yukarda olup değmemesimi lazım

İnternetten işlemci fanı takma videolarına gozat umarım vidalarını kirmamissindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,341
Üyeler
186,872
Son üye
Ercleihda
Geri