Neler Yeni

Termal Macun nasıl sürülür

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Talha
Merhaba bilgisayarı alalı 1 sene oldu ve termal macunu daha bugün aldım. Videolara baktım aklımda takılı kalan soru yayması vs değilde ekran kartını çıkarmam gerekmi işlemcide ki termal macunu yenilemek için? Çıkarmadan yapabilirmiyim? Çünkü kasa hem küçük ekran kartı büyük onu ayarlaması için uğraşıcam ondan dolayı deneyesim gelmiyor ama illa da sağlıklı olursa çıkarırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Melih Baygör
çıkarmana gerek yok. ihtiyaç olursa sonradan çıkarırsın. her durumda güç kaynağı üzerinden gücü kesmelisin. ben x yapıp boşluk kısımlara nokta bırakıyorum. gördüğüm videolarda en iyi yayılım böyle oluyor.

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çıkarmana gerek yok. ihtiyaç olursa sonradan çıkarırsın. her durumda güç kaynağı üzerinden gücü kesmelisin. ben x yapıp boşluk kısımlara nokta bırakıyorum. gördüğüm videolarda en iyi yayılım böyle oluyor.
valla hocam benim aklımdada x yapmak var ama çok sıkarmıyım bilmiyorum ilk kez yapıcam ondan dolayı biraz üzerimde stres var ama yapcak bir şey yok sağolun cevabınız için öğrendiğim iyi oldu çıkarmak zorunda olmadığımı.

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendine güvenmiyorsan gücü kes kartı çıkart zaten 2 saniyelik iş, he tornavida hayatında ilk kez tutuyorsun diyelim 2dklık iş yine de çok terlemezsin
ya dediğim şey şu ekran kartı dana gibi benim kasa mini minnacık sıkışıyor kasaya zaten onu çıkarmak ölüm gibi normal kartı anladım da kasaya göre ekran kartı almaktansa gittim ekran kartına parayı gömdüm kasa almadım para olursa kasa alıcam şimdi o yüzden dolayı çıkarmak istemiyom

Top Bottom