50k lık org ve aletlere sürüyoruz kıytırık işlemcimi sogutur herhaldeOlur sürülür. Silikon bazlı, kaliteli oluyor genelde bu macunlar.
Kullandım bu tip macun piyasadaki ucuz macunlara oranla kaliteliydi.50k lık org ve aletlere sürüyoruz kıytırık işlemcimi sogutur herhalde
ya bundan sürücem ya da 50-100 arasına satılan macunlardan sistemi açmam lazım bugün parcalar 2.el calısıcak mı diye o yuzden macun sart bu beyaz isimi görürse almim ama yoksa alıcam klasik internet kafe macununuKullandım bu tip macun piyasadaki ucuz macunlara oranla kaliteliydi.
MX-4 performansı vermez tabii ki ama üzmez de.
100 liralikların hepsinden iyidir buya bundan sürücem ya da 50-100 arasına satılan macunlardan sistemi açmam lazım bugün parcalar 2.el calısıcak mı diye o yuzden macun sart bu beyaz isimi görürse almim ama yoksa alıcam klasik internet kafe macununu![]()
alim alim de en erken pazartesi ulasıcak elime neyse ben bu beyazı süreyim deVer 200 mx6 al bitsin çilen
kanka uzun süre tutma derim. bunlarda slikon bir garip yapışıyor. sonra deme yav soğutucuyu çekiyorum çekiyorum niye çıkmıyori5 10400f işlemcime termal macun sürücem işimiz gereği elimin altında bu macun var genelde org islemcileri icin olan benim işlemciye sursek olur mu