Thermal grizzly kyronaut ben R5 7600x ile kullanıyorum 105w ve ısınan bir işlemci olmasına rağmen maks 65 civarını falan gördüm oyunlarda. Biraz pahalıdır ama iyidirİlk defa bakım yapacağım hp pavilion laptop var . Son zamanlarda aşırı ısındığı için termal macun değiştirip fanları temizliyeceğim .Hangi termal macunu almalıyım
Şimdi şunun da altını çizmelisin 12.5kw mı 8kw modeli mi ? Hangi soğutucu ile bu değeri alıyorsun ?Thermal grizzly kyronaut ben R5 7600x ile kullanıyorum 105w ve ısınan bir işlemci olmasına rağmen maks 65 civarını falan gördüm oyunlarda. Biraz pahalıdır ama iyidir
Çok kaliteli bir ürün alayım dersen arkadaşın da dediği gibi şu ürüne bak.İlk defa bakım yapacağım hp pavilion laptop var . Son zamanlarda aşırı ısındığı için termal macun değiştirip fanları temizliyeceğim .Hangi termal macunu almalıyım
teşekkürler reisThermal grizzly kyronaut ben R5 7600x ile kullanıyorum 105w ve ısınan bir işlemci olmasına rağmen maks 65 civarını falan gördüm oyunlarda. Biraz pahalıdır ama iyidir
Kyronaut modeli 12.5 kw her model ayrı kW değerlerine sahip. Aynı kW değerine sahip 2 modeli olmadığı için yazmaya gerek görmedim. Hangisi soğutucu ile bunu aldığımın bir önemi yok çünkü ben masaüstünde kullanıyorum bu arkadaş laptopta kullanacak O yüzden benim kule tipi soğutucu mu modeli bu konuyla alakasız. Bunun anlaşılması bu kadar zor bir konu olduğunu da düşünmüyorumŞimdi şunun da altını çizmelisin 12.5kw mı 8kw modeli mi ? Hangi soğutucu ile bu değeri alıyorsun ?
Yardımcı olacaksak yarım bırakmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kaliteli bir ürün alayım dersen şu ürüne bak.
Önemli değil kardeşimteşekkürler reis
siparişi geçiyorum şimdi eyvallahŞimdi şunun da altını çizmelisin 12.5kw mı 8kw modeli mi ? Hangi soğutucu ile bu değeri alıyorsun ?
Çok kaliteli bir ürün alayım dersen arkadaşın da dediği gibi şu ürüne bak.
Ben bunun 5 Gr olanını 280 TL ye denk getirmiştim hâlâ hatırladıkça mutlu olurum hahshahaŞimdi şunun da altını çizmelisin 12.5kw mı 8kw modeli mi ? Hangi soğutucu ile bu değeri alıyorsun ?
Çok kaliteli bir ürün alayım dersen arkadaşın da dediği gibi şu ürüne bak.
Ben bunun 5 Gr olanını 280 TL ye denk getirmiştim hâlâ hatırladıkça mutlu olurum hahshaha
Bedavaya almışsın.Ben bunun 5 Gr olanını 280 TL ye denk getirmiştim hâlâ hatırladıkça mutlu olurum hahshaha
İyi uygulama yapman lazım çünkü 2 kere kullanılan dersen ucu ucuna 2 kere yetebilir1 gr yeterli olacak mı bana
Hem nasılBedavaya almışsın.
Büyük bir fark olmaz. Fanları blokları temizleyip ardından termal macunu yenilersiniz olur biter.peki laptop soğutucusu alsam ne kadar mantıklı olur bilginiz var mı