Neler Yeni

Öneri TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Prisoners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Kaya
Arkadaşlar Thermal Grizzly ve Arctic MX-4, 5, 6 dışında alınabilecek en iyi termal macun nedir? Thermal Grizzly 1 gramı yüksek fiyatlı olduğu için tercih etmiyorum. Arctic MX 4'ü kullandım ama eski kullandığım yarı fiyatına aldığım macunla aynı performans verdiği için tercih etmiyorum. Bu iki marka dışında önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 400 TL.

Tejaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Teja

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Arkadaşlar Thermal Grizzly ve Arctic MX-4, 5, 6 dışında alınabilecek en iyi termal macun nedir? Thermal Grizzly 1 gramı yüksek fiyatlı olduğu için tercih etmiyorum. Arctic MX 4'ü kullandım ama eski kullandığım yarı fiyatına aldığım macunla aynı performans verdiği için tercih etmiyorum. Bu iki marka dışında önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 400 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farex

80+ Silver
mx4- ve mx-6 alma dayanıksız macunlar 3-4 ayda bir macun yenilemen gerekir kaç cihazda aynı sorunu yaşadım direk thermal girzzly kyraout al geç.

Claw's

80+ Silver
mx4- ve mx-6 alma dayanıksız macunlar 3-4 ayda bir macun yenilemen gerekir kaç cihazda aynı sorunu yaşadım direk thermal girzzly kyraout al geç.
10 lafından 9 u yalan 1 i şüpheli. Eline birçok cihaz geçmiş mx-4 ve mx-6 dayanıksız macunlarmış 3-4 ayda eskiyomuş 😄

Hani yazarken kendine demiyo musun binlerce kişinin kullanıp memnun kaldığı mx-4 ve mx-6 macunlara ben nasıl 3-4 ayda kullanılmaz hale geliyor diyebiliyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,227
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocalarım, playstation 3 e olur mu bunlar

Farex

80+ Silver
10 lafından 9 u yalan 1 i şüpheli. Eline birçok cihaz geçmiş mx-4 ve mx-6 dayanıksız macunlarmış 3-4 ayda eskiyomuş 😄

Hani yazarken kendine demiyo musun binlerce kişinin kullanıp memnun kaldığı mx-4 ve mx-6 macunlara ben nasıl 3-4 ayda kullanılmaz hale geliyor diyebiliyorum.
Bu çocuğa hiç bakmayın kendisi pentinium işlemci kullanıyor gelmiş abisine laga luga yapıyor turkiyenin zeka seviyesi bu çocuktan bile yüksek

Hocalarım, playstation 3 e olur mu bunlar
Olur kardeşim

Claw's

80+ Silver
Bu çocuğa hiç bakmayın kendisi pentinium işlemci kullanıyor gelmiş abisine laga luga yapıyor turkiyenin zeka seviyesi bu çocuktan bile yüksek

Olur kardeşim
Önce bir cümle kurmayı, noktalama isaretlerini kullanmayı öğren dostum.

Burda takılacağına biraz Türkçe derslerine ağırlık ver.

Farex

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Önce bir cümle kurmayı, noktalama isaretlerini kullanmayı öğren dostum.

Burda takılacağına biraz Türkçe derslerine ağırlık ver.
Türkçe halledilir kardeşim de akıl ve zeka sende bu saatten sonra ilerlemez. Ben Türkçe konuşmaya konuşmaya unutmaya başladığım için böyle oluyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,743
Üyeler
159,046
Son üye
Attess
Top Bottom