Hocam tartmak grizzly kryonaut fiyatı uçmuş sankiArctic Mx-6 veya Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütcene göre ikisinden birini al hocam
Sağolun hocam Thermal Grizzly Kryonaut alacağım fiyat düşmesini bekliyorum .mx6 al geç
Sağolun hocam yardımınız için teşekkürler![]()
Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1 GR 12.5 W Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermal Grizzly TG K 001 RS Kryonaut 1 GR 12.5 W Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
N11'den cashback veren bir kart ile alırsan daha da ucuza getirebilirsin. Birde N11 tık hızında kuponlar oluyor onu da denk getirirsen tadından yenmez.
Bu arada sıvı soğutmayı henüz almadıysan şunu bilmende fayda var:
Rampage helios 240mm TDP değeri: 250W, Fiyatı: Ortalama 3100 TL (TDP değeri için kaynak: Vatan)
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TDP değeri: 234W, Fiyatı 1599 TL (TDP değeri için kaynak : tom's HARDWARE)
Ayrıca içinden bu termal macun çıkıyor (Isı iletkenliği katsayısı: 12.8 W/m·K)
Ayrıca bunu da inceleyebilirsin:
Büyük ihtimalle bunu alacağım düşerse fiyatıThermal Grizzly Kryonaut
Noctua nt-h1 de alabilirsin testlerde kyronaut ile aynı sonuçlara sahip. Bende he ikiside var ama kyronaut 4 gram ucuza denk getirdiğim için onu alıp kullandımSağolun hocam Thermal Grizzly Kryonaut alacağım fiyat düşmesini bekliyorum .
Sağolun hocam yardımınız için teşekkürler
Büyük ihtimalle bunu alacağım düşerse fiyatı
Hocam fiyatlara baktım indirim bekliyorum biraz da olsaNoctua nt-h1 de alabilirsin testlerde kyronaut ile aynı sonuçlara sahip. Bende he ikiside var ama kyronaut 4 gram ucuza denk getirdiğim için onu alıp kullandım
Dediğim gibi hocam bütceniz varsa piyasanın en iyilerinden birisi.Hocam tartmak grizzly kryonaut fiyatı uçmuş sanki