TERMAL MACUN ÖNERİSİ?

herkesin kendi fikri diye bir durum yok madem öneriyorsunuz testlerle gelin kanıtlarlarla destekleyin.

4090 laptobu bne gundelik kullaniyorum 4080 de is icin ekstradan kullaniyorum sence yani baban tamirci olabilir ama az cok bilgisayar konularima bak victus 15 16 acer nitro 5 dell g15 asus tuf a15 gibi sikintilar yada birsey danisacagimda konu acmistim yani o yuzden ben sadece sana dogru bilgiyi vermeye calistim ama sen ogrenmemeyi tercih ediyorsun kardesim ben sana daha ne diyim. Zaten ben sana hemen macun islevini kaybediyor demedim mx-6 3-4 ay dayanmiyor bazen performansini kaybediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurumuyor kardesim kendi ozelligini kaybediyor iletkenlik ozelligini.
Kesinlikle öğrenmek istemiyorum diye bir şey demiyorum ama mx6 yı yerden yere vurmak bir şey öğretmek olmuyor ve hiçbir macun kolay kolay iletkenliğini kaybetmez çoğu macun (mx6`da dahil) 1 yıla kadar dayanabilecek şekilde üretilir bir bakıma yıllık bakım kavramı bu sayede çıktı.

dostum sana önerini ve bilgisayara ne kadar etki ettiğini sordum ve bana sitemi atıyorsun?

tamam dostlar mx6 çok kötü bir macun dediğiniz gibi olsun ;)

Son düzenleme:
takılma termal macun faslına, zamanında diş macunu bile kulandık.
kasa sirkilasyon ve sogurtucu iyi olsun, termali sorun degil.

Kardesim bu cok bilmislik degil sadece sizin bu bilmediginiz konulara her ota boka ogrendiginiz seyi onermenizdir. Her macunu denedim bir cok laptop pc im oldu sayamam sana tecrubeme gore adama onerimyorum. MX-6 dusuk performansli asiri isinmayan islemcilerde kullanilir adam 360mm kullaniyorsa guclu bir islemcisi var demektir mx-6 kullanilmaz cabuk pompout olur anladin mi?
işlemcim ryzen 7 7800x3d

Hocam biliyorum zaten adam cpu belirtse bende krynaut falan öneririm ama cpu belirtmemiş
7800x3d işlemci var kusura bakmayın çalıştığım için bakamadım yeni görüyorum hepsini

işlemcim ryzen 7 7800x3d

7800x3d işlemci var kusura bakmayın çalıştığım için bakamadım yeni görüyorum hepsini
burada kaos olmuş hepsine cevap veremeyeceğim ama herkese teşekkür ederim. arkadaşlar tartışmaya gerek yok sakin olun :)

Son düzenleme:
işlemcim ryzen 7 7800x3d

burada kaos olmuş hepsine cevap veremeyeceğim ama herkese teşekkür ederim. arkadaşlar tartışmaya gerek yok sakin olun :)
Thermal gryzli kryonaut alin hocam

Kardesim bu mx-6 diyen cocuklara bakma sen. Thermal grizzly kyronaut extreme yada cooler mastergel nano maker al.
bana güvenilir bi site önerir misin kardeşim malum çoğu yerden bazı sitelerde çakmalar oluyo muhabbeti dönüyor bildiğin bir site varsa söyler misin bunda?

bana güvenilir bi site önerir misin kardeşim malum çoğu yerden bazı sitelerde çakmalar oluyo muhabbeti dönüyor bildiğin bir site varsa söyler misin bunda?

Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-KE-002-R)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,707
Üyeler
186,776
Son üye
saorain
Geri