Termal macun önerisi

Anladım, bi de hiç bu vakte kadar bakım görmemiş (görmüş sede serviste görmüş) ekran kartım var RX5700XT Saphire Pulse,, buna ne gibi bir bakım yapmalıyım veya yaptırmalıyım (önerilecek biri varsa alabilirim)

Anladım, bi de hiç bu vakte kadar bakım görmemiş (görmüş sede serviste görmüş) ekran kartım var RX5700XT Saphire Pulse,, buna ne gibi bir bakım yapmalıyım veya yaptırmalıyım (önerilecek biri varsa alabilirim)
kaç yıllık kart ona göre işlem yapman uygun olur fanlar ve sac araları tozlu ise temizle 2 yıldan fazla ise termal padlar sabit kalsın sadece cpu üstü termal macunu düzgünce temizleyip yeni macunu uygun oranda uygula cpu üstündeki diyotlara dikkat et

Standart ta neyse o, da iyi bir macun değilmiş Chatgpt öyle diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha önce Mastergel Pro kullanmıştım, Maker modeli daha mı iyi oluyor ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Noctua yı nereden temin edebilirim, piyasada bulmak zor diye biliyorum
Noctua NT-H1 amazonda var yurtdışından geliyor 400tl olması lazım ve evet maker daha iyi.

NT-H1 sipariş ettim , ilk başta 569₺ gözüküyordu , prime üyeliği aldım 25₺ ye sonra tekrardan gittim ödemeye 520₺ ye düştü,,hem prime sayesinde daha hızlı gelecek hemde daha ucuz ve prime ayrıcalıkları aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,295
Üyeler
186,868
Son üye
metinahmet111
Geri