Neler Yeni

Termal macun önerisi

emrxaydin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre AYDIN
Ryzen 3 1200AF işlemci için rampage veya zalman markalarının kule tipi soğutucularından çıkan termal macunlar iş görür mü yoksa kaliteli bir macun mu almam gerekir? Stock fan ile kullanmayı düşünüyorum ama yetersiz kalırsa kule tipi soğutucu da alabilirim. Renderla uğraşmıyorum, CS:GO, Apex Legends falan oynuyorum.

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak
mx 4 2019

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Ryzen 3 1200AF işlemci için rampage veya zalman markalarının kule tipi soğutucularından çıkan termal macunlar iş görür mü yoksa kaliteli bir macun mu almam gerekir? Stock fan ile kullanmayı düşünüyorum ama yetersiz kalırsa kule tipi soğutucu da alabilirim. Renderla uğraşmıyorum, CS:GO, Apex Legends falan oynuyorum.
Size kendimden örnek vereyim, yeterli mi değil mi anlarsınız.

3 yıl önce AliExpress üzerinden 3 liraya aldığım büyük şırıngalı termal macunu kullanıyorum. Bu sıcak havalarda bile işlemci 60 dereceyi geçmiyor. Soğutucum imzamda yazılı. Siz karar verin. :)

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
arctics mx4 - noctuha nt h1 - cooler master htk 002

emrxaydin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre AYDIN
Size kendimden örnek vereyim, yeterli mi değil mi anlarsınız.

3 yıl önce AliExpress üzerinden 3 liraya aldığım büyük şırıngalı termal macunu kullanıyorum. Bu sıcak havalarda bile işlemci 60 dereceyi geçmiyor. Soğutucum imzamda yazılı. Siz karar verin. :)
Arctic Freezer 33'ün işlemci soğutucusunu ve onun macununu birlikte mi kullanıyorsun?

Top Bottom