3 yorumun 2 si negatif hocam bildiğiniz üzere 3600 de ısınan bi işlemci bir sorun olur mu? biri 95 derece falan demişCOOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANSLI TERMAL MACUN (HTK-002-U1-GP) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANSLI TERMAL MACUN (HTK-002-U1-GP) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANSLI TERMAL MACUN (HTK-002-U1-GP) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bende kullandım pek iyi sayılmaz ama iş görüyor 50 tl den başka bulamazsın vatan itopya gibi yerlerde 55 tl3 yorumun 2 si negatif hocam bildiğiniz üzere 3600 de ısınan bi işlemci bir sorun olur mu? biri 95 derece falan demiş
Bende kullandım pek iyi sayılmaz ama iş görüyor 50 TL den başka bulamazsın vatan itopya gibi yerlerde 55 TL
dediğiniz gibi biraz daha ekledim mx 4 aldım, teşekkürler yardımlarınız için.Arctix Mx4 al Teknobiyotikten 89 TL.
30-40 TL daha ekle, kafan rahat olsun
Rampage macun al aynı işlevCOOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANSLI TERMAL MACUN (HTK-002-U1-GP) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANSLI TERMAL MACUN (HTK-002-U1-GP) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANSLI TERMAL MACUN (HTK-002-U1-GP) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
50-60 liraya başka ne var hocam, normalde bunu alıyordum ama 3600 çok ısınyor diye içime sinmedi bi yerlerden arttırarak az önce mx 4 sipariş ettimRampage macun al aynı işlev
Şunu önermeyin artık 0.8W/mk bu
Wipaste C2 var @bana beko derler öneriyor.50-60 liraya başka ne var hocam, normalde bunu alıyordum ama 3600 çok ısınyor diye içime sinmedi bi yerlerden arttırarak az önce mx 4 sipariş ettim
sen niye onermiyon yemiyo muWipaste C2 var @bana beko derler öneriyor.
yeysen niye onermiyon yemiyo mu
Hangisini aldiniz insallah fake olani almamissindirdediğiniz gibi biraz daha ekledim mx 4 aldım, teşekkürler yardımlarınız için.