ame cmeron
80+
Ryzen 7 5700X işlemci için termal macun önerisi yapabilir misiniz? Lian Li galahad AIO 240mm sıvı soğutmanın içinden çıkıyor mu?
MX 4'ü biliyorum, 150 liraya kadar veririm termal macuna. Daha iyisi varsa atabilirsiniz. Aldığım sıvı soğutmadan çıkan termal macun nedir biliyor musun?MX 4 candır fazlasına gerek yok.
Yanından çıkıyor diye biliyorum.
V2 dediğinizi bulamadım şu var.Coolermaster mastergel v2
Çok fark yaratıyor mu?150 TL'ye kadar bütçe çıkıyorsa şunu alabilirsin:
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
mx-4'ü alıyorsan rastgele bir yerden alma.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Bununla arasındaki fark ne hocam?Aynı işlemciye daha bugün bunu sürdüm. Elimde vardı. T6 Ultra ile max. 62 derece gördüm. https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-pro-thermal-macun-r3.html
2-3-4 derece falan fark yapabilir, ama 1 gram onu da söyleyeyim.Çok fark yaratıyor mu?
Gönderim tarihi çok uzun önümüzdeki hafta içi pazartesi salı gibi gelecek bütün parçalarım.TRY 107.12 25%OFF | ZF-12 12W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres yapıştırıcı Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı My05 20 Dropship
Mx4 den daha iyi![]()
ZF-12 12W/mk yüksek performanslı termal Ä°letkenlik gres yapıÅtırıcı Intel iÅlemci CPU GPU soÄutucu soÄutma fanı My05 20 Dropship - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Gram olayı nedir hocam bilgilendirebilir misiniz? Benim pc hep mahalle bilgisayarcısına gidip geldiği için ne sürdüğü belli değildir bilgim yok ondan.2-3-4 derece falan fark yapabilir, ama 1 gram onu da söyleyeyim.
mx-4 de iyi bir sonuç verir, alıyorsan teknobiyotikten al. sahteleri kol geziyor piyasada.
V2 vatanda varmış ama gerek yok 170 lira vermeye normal alın geçin mastergel pro.V2 dediğinizi bulamadım şu var.
![]()
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun (MGY-ZOSG-N15M-R2)
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun (MGY-ZOSG-N15M-R2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Çok fark yaratıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bununla arasındaki fark ne hocam?
![]()
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun (MGY-ZOSG-N15M-R2)
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun (MGY-ZOSG-N15M-R2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Gram olayı nedir hocam bilgilendirebilir misiniz? Benim pc hep mahalle bilgisayarcısına gidip geldiği için ne sürdüğü belli değildir bilgim yok ondan.