✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Lian Li yollamıyor sanırım, benim sıvı soğutmada sürülü geldi.sürülü gelmiyor, kutu içeriğinde de yok.
Lian Li yollamıyor sanırım, benim sıvı soğutmada sürülü geldi.sürülü gelmiyor, kutu içeriğinde de yok.
25 lira falan fark var aralarında hocam çokta önemli değil kryonaut alacağım.bu macunun sahtesi yok diye biliyorum, istersen mx-4 al teknobiyotikten biraz para da artar.
bilmiyorum hocam hiç alışveriş yapmadığım bir site. ben buradan almıştım daha önce.Pompadakiler kuru çıkıyor bazen.
Buradan alınır mı? Sahte ürün almayalım.
THERMAL GRIZZLY Kryonaut 1gr 12.5w - Yüksek Performanslı Termal Macun
THERMAL GRIZZLY Kryonaut 1gr 12.5w - Yüksek Performanslı Termal Macun / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Attığım link 150tl ?260 liraya var.
Güvenilir link var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@of Beauty and Rage
Thermal gizzly kryonaut daha iyiyse, 3-5 derece fark yaratıyorsa alabilirim zaten kaç ayda bir yenilemek gerekiyor macunu?
Pazartesi salı günü parçalar ulaşır elime beklemeye gerek yok 2-3 hafta.Attığım link 150tl ?
2-3 haftaya elinizde olur ama size kalmış
@of Beauty and Rage @✓Arda bu 1 gramın tamamını mı sürmem gerek?
Bir kaç videoya baktım da 4 köşeye 1 ortaya sürmüşler.hayır, ufak bir mercimek tanesi kadar sürüp yayman yeter. kaşığı var zaten.
Bir kaç videoya baktım da 4 köşeye 1 ortaya sürmüşler.
X şeklinde sür.Pazartesi salı günü parçalar ulaşır elime beklemeye gerek yok 2-3 hafta.
@of Beauty and Rage @✓Arda bu 1 gramın tamamını mı sürmem gerek?
Kutu içeriğinde termal macun geliyormuş, ulaştı elime.sürülü gelmiyor, kutu içeriğinde de yok.
Lian Li yollamıyor sanırım, benim sıvı soğutmada sürülü geldi.
Kutu içeriğinde termal macun geliyormuş, ulaştı elime.