https://pckolik.com/urun/cooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun/ bu nasılArctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Attığım haricinde bilgim yok,
Bu da güzel , hatta Abdullah termal macun karşılaştırmasinda bu bir tık daha iyiydi. Geç ısınması bakımından. O Mastergel pro idi yalnız bu farklı da olabilir.
4 Gr Lık senelerce yeter.alıyorum o zaman senin attığını 1 tane yeterli olur mu
Macun kaç ayda bir değiştirilir ?X şeklinde koyarsan macunu en az 5 kere macun değişimi yetiyor
Hocam geçen aylarda yeğenin 3100 ile gelen stok soğutucusu üzerinde bulunan macun ile birlikte 1.5 yıl sonra söküp baktım hala kurumamıştı daha gideri vardı, öyle aylık değişmeye gerek yok attığımız linkte ki ürünü alsan 2 yıl bence değişmese olurMacun kaç ayda bir değiştirilir ?
İyimiş. Ben de ayda bir değiştirilir sanırdım. Hayatım da hiç macun değiştirmediğim içinHocam geçen aylarda yeğenin 3100 ile gelen stok soğutucusu üzerinde bulunan macun ile birlikte 1.5 yıl sonra söküp baktım hala kurumamıştı daha gideri vardı, öyle aylık değişmeye gerek yok attığımız linkte ki ürünü alsan 2 yıl bence değişmese olur