Neler Yeni

Öneri Termal Macun Önerisi?

ByKayseriLi

80+ Bronze
Arkadaşlar sistemim için termal macun önerisi istiyorum sizlerden. Komple genel bir bakım yapacağım için işlemci, ekran kartı ve anakartın kuzey ve güney chipsetlerine de macun işlemi uygulayacağım kaliteli ısı iletkenliği güzel macun önerebilir misiniz acaba?

Şunu da belirtmek istiyorum hafta içi evde olmuyorum kesinlikle bu yüzden kargo ile ürün maalesef alamıyacağım. Hafta sonları gönderim yapan kurye ile ya da normal kargo tarzında ürünü alabileceğim bir alışveriş sitesi var mı acaba? Dediğim gibi hafta sonu evde oluyorum sadece hafta içi evde olmadığım için kargoyu teslim alamam.

Bütçem 100 - 150₺ arasında. En son 170₺'ye kadar verebilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Arctic mx4 4gr ama alırken dikkat et piyasada çok fazla çakması var teknobiyotikten alabilirsin

ByKayseriLi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctic mx4 4gr ama alırken dikkat et piyasada çok fazla çakması var teknobiyotikten alabilirsin

Kargo bekleyemem dostum konuyu okudun umarım hafta içi full çalışıyorum hafta sonu 2 gün evdeyim sadece hafta içi evde olsam hiç konu bile açmazdım zaten MX-4 yada thermal grizzly alır geçerdim.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Kargo bekleyemem dostum konuyu okudun umarım hafta içi full çalışıyorum hafta sonu 2 gün evdeyim sadece hafta içi evde olsam hiç konu bile açmazdım zaten MX-4 yada thermal grizzly alır geçerdim.
Hocam bilgisayarcılardan alabilirsiniz hafta sonu imkanınız varsa

ByKayseriLi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilgisayarcılardan alabilirsiniz hafta sonu imkanınız varsa

Onlara güvenmiyorum ben ayrıca dandik diş macunu gibi beyaz macunu itelemeye çalışır bana gerek yok. Vatan da şu macunu buldum alınır mı sence stok durumuna baktım bana yakın konumda ki şubesin de varmış gidip elden alıp geleyim diyorum özellikleri de fena değil 7.2W/m-k iletim değeri var. Bence güzel. Daha önce cooler master mastergel regular kullandım o da 5W-k değere sahipti. Soğutma konusunda bir tık daha iyi olacağını düşünüyorum zalman'ın.

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Onlara güvenmiyorum ben ayrıca dandik diş macunu gibi beyaz macunu itelemeye çalışır bana gerek yok. Vatan da şu macunu buldum alınır mı sence stok durumuna baktım bana yakın konumda ki şubesin de varmış gidip elden alıp geleyim diyorum özellikleri de fena değil 7.2W/m-k iletim değeri var. Bence güzel. Daha önce cooler master mastergel regular kullandım o da 5W-k değere sahipti. Soğutma konusunda bir tık daha iyi olacağını düşünüyorum zalman'ın.

O da güzel hocam alınabilir

Top Bottom