Yardım Termal Macun önerisi

40-45 derece idi şuan 60-70 arası değişiyor
Virüs taramasıda yap hocam bı 60° boşta fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim işlemci 95 ° görüyordu GHz düşürdüm biraz bu sefer de drop yedim stok halde 90° a düştü yinede mastergel pro ile yenilemiştim birde

Virüs taramasıda yap hocam bı 60° boşta fazla

Benim işlemci 95 ° görüyordu GHz düşürdüm biraz bu sefer de drop yedim stok halde 90° a düştü yinede mastergel pro ile yenilemiştim birde
Şu an kaç derece çalışıyor ve işlemciniz nedir

Virüs olma ihtimali de geldi bana çünkü normalde 80-81 oluyordu ve şu son 2-3 günde 92-93'leri görmeye başladım saçma bir şekilde

Virüs olma ihtimali de geldi bana çünkü normalde 80-81 oluyordu ve şu son 2-3 günde 92-93'leri görmeye başladım saçma bir şekilde
Sattım hocam 100° geçiyordu Valorantta afterburnerdan değerlere bakınca random -2519483939 falan diye değerler çıkıyordu

X5450 ydı bu arada unuttum yazmayı

Son düzenleme:
Artic MX4

Thermal Grizzy Hydronaut aldım ve 92-96 derece olan işlemcim şu an 71-72 derecede çalışıyor. Soğutucuyu çıkardıgımda termal macun namına hiçbir şey kalmamıştı sadece gölgesi duruyordu desem yeridir. Kışın bu değerlerin 66-67'ye düşeceğini düşünüyorum zira burada hava hala 31 derece :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,129
Üyeler
191,336
Son üye
Mfmetin
Geri