Ilk defa duydum, delid yapmazsam bir sorun olmaz dimiO sadece belli nesil işlemcilerde geçerli bir işlem, delid işlemi deniliyor, senin işlemcinin kapağına bağlı devre elemanları bulunmakta o yüzden hiç uğraşma. MX4 alabilirsin
İstesende yapamazsın dostum senin işlemcine olmaz. Isınma sorunu yoksa dert etme.Ilk defa duydum, delid yapmazsam bir sorun olmaz dimi
piyasanın kralı thermal grizzly kryonaut 1gr. tebilon incehesap itopya gibi resmi satıcılardan almanızı öneririm eticaret sitelerinde genelde sahtelerini astıyorlar.I5 3470 için termal macun önerir misiniz? Birde instagramda bir şey görmüştüm adam işlemcinin kapağını açıyor macun çıkıyor. Öyle bir şey var mı?
piyasanın kralı thermal grizzly kryonaut 1gr. tebilon incehesap itopya gibi resmi satıcılardan almanızı öneririm eticaret sitelerinde genelde sahtelerini astıyorlar.
Delid yapmayacağım, max. 100tl bütcem var ne önerirsinizDelid işleminden bahsediyorsun. Evet var.
Arctic MX-6 alabilirsiniz.
Bütçe yazmadan öneri isteyinceDelid yapmayacağım, max. 100tl bütcem var ne önerirsiniz
Niye bu kadar ucuz, hemde 30gBütçe yazmadan öneri isteyince
100 liraya bir şey yok.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Dandik çünkü de bu bütçede başka bir şey de yokNiye bu kadar ucuz, hemde 30g