Neler Yeni

Termal Macun Önerisi

Mert

80+ Silver
İkisi de nispeten güncel cihazlar, gerek var mı?

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)

Arctic MX-4 al geç​

Laptop için önerilmeyecek bir macun. Viskozitesi çok düşük. 870 sadece. Ayrıca laptopta pumpout effect yapacak bu macun.

Önerim MX-6 veya Honeywell PTM7950 olur.,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna da bakılabilir.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
Laptop için önerilmeyecek bir macun. Viskozitesi çok düşük. 870 sadece. Ayrıca laptopta pumpout effect yapacak bu macun.

Önerim MX-6 veya Honeywell PTM7950 olur.,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna da bakılabilir.
Dostum sorusunda belirtmemiş ki?

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Dostum sorusunda belirtmemiş ki?
Laptoplar için termal macun seçimi özenle yapılmalı hocam. Sorusunda belirtip belirtilmemesi önemli değil. MX-4 gibi laptoplarda zayıf macunlar kullanılırsa pumpout effect sorunları yaşanabilir. Bu da performans düşüklüğüne veya sıcaklık yükselişine neden olabilir.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
Laptoplar için termal macun seçimi özenle yapılmalı hocam. Sorusunda belirtip belirtilmemesi önemli değil. MX-4 gibi laptoplarda zayıf macunlar kullanılırsa pumpout effect sorunları yaşanabilir. Bu da performans düşüklüğüne veya sıcaklık yükselişine neden olabilir.
Dostum bak ne demek istediğini anlıyorum ve biliyorum termal macun önerisi demiş ve açıklamasında laptop yada masaüstü diye belirtmemiş bende kullandığım ve memnun kaldığım bir macunu önerdim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Dostum bak ne demek istediğini anlıyorum ve biliyorum termal macun önerisi demiş ve açıklamasında laptop yada masaüstü diye belirtmemiş bende kullandığım ve memnun kaldığım bir macunu önerdim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Ne demek. Yalnız laptop kullandığını ekran kartı ve işlemciyi birazcık araştırarak anlayabilirdin de neyse. Konu sahibine gerekli öneriler yapılır zaten.

cR0sshair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Aziz
RTX 3050TI ve intel i5 12500H yazmamın yeterli olacağını düşünmüştüm. Bildiğim kadarıyla sadece laptoplarda kullanılan donanım parçaları bunlar.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Ahmet Deniz
RTX 3050TI ve intel i5 12500H yazmamın yeterli olacağını düşünmüştüm. Bildiğim kadarıyla sadece laptoplarda kullanılan donanım parçaları bunlar.
Hiç dikkat etmedim kusura bakmayın hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Top Bottom