Ekran kartına uygun olur mu peki ?evet fark var sıvı metal macunlardan sonra en iyisi bu.
Laptop için önerilmeyecek bir macun. Viskozitesi çok düşük. 870 sadece. Ayrıca laptopta pumpout effect yapacak bu macun.Arctic MX-4 al geç
Buna da bakılabilir.
Dostum sorusunda belirtmemiş ki?Laptop için önerilmeyecek bir macun. Viskozitesi çok düşük. 870 sadece. Ayrıca laptopta pumpout effect yapacak bu macun.
Önerim MX-6 veya Honeywell PTM7950 olur.,
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna da bakılabilir.
Laptoplar için termal macun seçimi özenle yapılmalı hocam. Sorusunda belirtip belirtilmemesi önemli değil. MX-4 gibi laptoplarda zayıf macunlar kullanılırsa pumpout effect sorunları yaşanabilir. Bu da performans düşüklüğüne veya sıcaklık yükselişine neden olabilir.Dostum sorusunda belirtmemiş ki?
Dostum bak ne demek istediğini anlıyorum ve biliyorum termal macun önerisi demiş ve açıklamasında laptop yada masaüstü diye belirtmemiş bende kullandığım ve memnun kaldığım bir macunu önerdim. Anlayışınız için teşekkür ederim.Laptoplar için termal macun seçimi özenle yapılmalı hocam. Sorusunda belirtip belirtilmemesi önemli değil. MX-4 gibi laptoplarda zayıf macunlar kullanılırsa pumpout effect sorunları yaşanabilir. Bu da performans düşüklüğüne veya sıcaklık yükselişine neden olabilir.
Ne demek. Yalnız laptop kullandığını ekran kartı ve işlemciyi birazcık araştırarak anlayabilirdin de neyse. Konu sahibine gerekli öneriler yapılır zaten.Dostum bak ne demek istediğini anlıyorum ve biliyorum termal macun önerisi demiş ve açıklamasında laptop yada masaüstü diye belirtmemiş bende kullandığım ve memnun kaldığım bir macunu önerdim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
RTX 3050TI ve intel i5 12500H yazmamın yeterli olacağını düşünmüştüm. Bildiğim kadarıyla sadece laptoplarda kullanılan donanım parçaları bunlar.Dostum bak ne demek istediğini anlıyorum ve biliyorum termal macun önerisi demiş ve açıklamasında laptop yada masaüstü diye belirtmemiş bende kullandığım ve memnun kaldığım bir macunu önerdim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Hiç dikkat etmedim kusura bakmayın hocam.RTX 3050TI ve intel i5 12500H yazmamın yeterli olacağını düşünmüştüm. Bildiğim kadarıyla sadece laptoplarda kullanılan donanım parçaları bunlar.
olur.Ekran kartına uygun olur mu peki ?