RTX 2080 Ti Gaming X Trio için termal macun önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
500
RTX 2080 Ti Gaming X Trio ekran kartıma bakım yapacağım, termal macun olarak ne önerirsiniz? Kalitesiz markasız bir termal macun ile bakım yaptım ancak 76 dereceye kadar çıktı, kaliteli güzel bir termal macun önerebilir misiniz?

başkasını alma 2 kere termal macun degiştirdim bunu alınca bir ısılar normale döndü
pump out yapabilir
RTX 2080 Ti Gaming X Trio ekran kartıma bakım yapacağım, termal macun olarak ne önerirsiniz? Kalitesiz markasız bir termal macun ile bakım yaptım ancak 76 dereceye kadar çıktı, kaliteli güzel bir termal macun önerebilir misiniz?
PTM en garantisi olacaktır nebi ağabeyin videosu olacaktı ;
süresi ile attım.

pump out yapabilir

PTM en garantisi olacaktır nebi ağabeyin videosu olacaktı ;
süresi ile attım.
alakası yok bende 3090 ti gibi çok güç harcayan bir karta kalitesiz bir şey sürdüm 93 dereceye çıktı kurumuş hali ile kullandıgım zaman 80 dereceydi iyi bir şey lazım attıgım gayet kaliteli

alakası yok bende 3090 ti gibi çok güç harcayan bir karta kalitesiz bir şey sürdüm 93 dereceye çıktı kurumuş hali ile kullandıgım zaman 80 dereceydi iyi bir şey lazım attıgım gayet kaliteli
attığını bende kullanıyorum işlemcim de :D ama gpu sürünce pump out yapabiliyor bazı kartlarda yapmaz belki ama %90 yapıyor riske gerek yok

attığını bende kullanıyorum işlemcim de :D ama gpu sürünce pump out yapabiliyor bazı kartlarda yapmaz belki ama %90 yapıyor riske gerek yok
3 yıllık hiç degişmemiş sadece en köşede çizgi olarak kalmış termal macun ortası %95 boş yük altında 78 derece yapıyordu bence biraz abartı termal pad yada sıvı metale ben pek güvenmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri