Mx6 veya Thermal Grizzly Krynout veya Hydranout gibi macunlar sürebilirsin. Gpu macunlarını spatula veya bir madde ile yayın işlemcide olduğu gibi nokta bırakıp geçmeyin. Termal pedleri ellemediniz değil miMerhaba, asus dual rtx 2080 kartına sahibim. az önce enermax t50a içinden çıkan macunu sürdüm ama eskisiyle aynı değerleri alıyorum şuan. iyi performansı olan bir macun önerebilir misiniz?
hayır dokunmadım sadece eski macunu temizleyip yeniledimMx6 veya Thermal Grizzly Krynout veya Hydranout gibi macunlar sürebilirsin. Gpu macunlarını spatula veya bir madde ile yayın işlemcide olduğu gibi nokta bırakıp geçmeyin. Termal pedleri ellemediniz değil mi
Dediğim macunlar ekran kartı için iyidirhayır dokunmadım sadece eski macunu temizleyip yeniledim
nokta şeklinde sıkıp spatulayla yaymam gerekiyor dimiDediğim macunlar ekran kartı için iyidir
OC düşünüyor musunuzMerhaba, asus dual rtx 2080 kartına sahibim. az önce enermax t50a içinden çıkan macunu sürdüm ama eskisiyle aynı değerleri alıyorum şuan. iyi performansı olan bir macun önerebilir misiniz?
hayır düşünmüyorum. stok olarak ocli sanırımOC düşünüyor musunuz
Evet bir şekilde dağıt çok sıcak çalışmıyorsa bu kadar oynama yine denokta şeklinde sıkıp spatulayla yaymam gerekiyor dimi
hocam garip bi şekilde boşta 60 görünüyo şuan gerçi dışarısı 40 dereceEvet bir şekilde dağıt çok sıcak çalışmıyorsa bu kadar oynama yine de
hocam garip bi şekilde boşta 60 görünüyo şuan gerçi dışarısı 40 derece