Neler Yeni

Termal macun önerisi

EDON1S'1

80+
Arkadaşlar ryzen 5 5600 ıslemcim var ve üstündeki stok soğutucuyu çıkarıp kule tipi soğutucu takıcam takmadan önce termal macunu yenilemek istiyorum hangisini almamı istersiniz link bırakırsanız sevirim

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Tek seferlik mi bu hocam ilk defa yapıcam yenileme işlemini
bende bu var, lazım oldukça kullanıyorum.

asko56

80+ Silver
Arkadaşlar ryzen 5 5600 ıslemcim var ve üstündeki stok soğutucuyu çıkarıp kule tipi soğutucu takıcam takmadan önce termal macunu yenilemek istiyorum hangisini almamı istersiniz link bırakırsanız sevirim
Artic mx4 kullanıyorum ama çok fazla sahtesi var ben ryzen 5600 aldıgımda teknobiyotikte avantajlı fiyat vermişlerdi öyle aldım 200 tl verilmez ben 120 ye aldım işlemci yanında oldugu için tavsiyem f/p ürün olarak buna bak

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
orjinal thermal grizzly kryonaut 1gr piyasa kralıdır.

Thadox

80+ Bronze
Kardeşim mx4 alınmaz. Hem çok fazla sahtesi var piyasa da hemde kocaman 4 gramlık tüp. Sen süreceksin yarım gram. Gerisi artacak. 4 gram ona vereceğine 1 gram thermal Grizzly Hydronaut al hem bu daha kaliteli hem de 2 sürümlük çıkar.

Migi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Mx 4 termal macun ve snowman X6 kullanıyorum ryzen 5 5600 boşta 38 40 derece gayet iyi.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
mx-4 (direk almanyadan getirtilme), noctua nh-h1 (avusturya gitirtilme), thermal grizzly kryonaut (Türkiye distribitörden alınma) kıyasmalarını yaptım. print screen vs uğraşmadım direk tak çıkar diğerini dene şeklinde yaptım
thermal grizlly kryonaut ile noctua nt-h1 direk kafa kafaya değerler veriyor ama mx-4 bildiğin 2-3 derece daha fazla ısınıyor. hani fake make diye boş yapacaklara söyleyeyim arctic'in almanya ofisinden geldi. bu yüzden diyorum orjinal kryonaut alıp geçin şuan kral.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Bro macunu da aldım ama sogutunucun içinden de macun çıktı hangisi daha kaliteli
Benim Bir arkadaş fanın yanındaki daha kalitelidir diyorda
ben arctic kullandım fanın yanındaki hangi markadır, nasıl performanslıdır bilmiyorum. arcticten pişman olmazsın

Top Bottom