1 gr alın, diğerleri fazla gelir , elimde dursun sonra kullanırım diyorsan başka.Tek seferlik mi bu hocam ilk defa yapıcam yenileme işlemini
Tek seferlik mi bu hocam ilk defa yapıcam yenileme işlemini
Artic mx4 kullanıyorum ama çok fazla sahtesi var ben ryzen 5600 aldıgımda teknobiyotikte avantajlı fiyat vermişlerdi öyle aldım 200 tl verilmez ben 120 ye aldım işlemci yanında oldugu için tavsiyem f/p ürün olarak buna bakArkadaşlar ryzen 5 5600 ıslemcim var ve üstündeki stok soğutucuyu çıkarıp kule tipi soğutucu takıcam takmadan önce termal macunu yenilemek istiyorum hangisini almamı istersiniz link bırakırsanız sevirim
orjinal thermal grizzly kryonaut 1gr piyasa kralıdır.Arkadaşlar ryzen 5 5600 ıslemcim var ve üstündeki stok soğutucuyu çıkarıp kule tipi soğutucu takıcam takmadan önce termal macunu yenilemek istiyorum hangisini almamı istersiniz link bırakırsanız sevirim
Kardeşim mx4 alınmaz. Hem çok fazla sahtesi var piyasa da hemde kocaman 4 gramlık tüp. Sen süreceksin yarım gram. Gerisi artacak. 4 gram ona vereceğine 1 gram thermal Grizzly Hydronaut al hem bu daha kaliteli hem de 2 sürümlük çıkar.Arkadaşlar ryzen 5 5600 ıslemcim var ve üstündeki stok soğutucuyu çıkarıp kule tipi soğutucu takıcam takmadan önce termal macunu yenilemek istiyorum hangisini almamı istersiniz link bırakırsanız sevirim
ben arctic kullandım fanın yanındaki hangi markadır, nasıl performanslıdır bilmiyorum. arcticten pişman olmazsınBro macunu da aldım ama sogutunucun içinden de macun çıktı hangisi daha kaliteli
Benim Bir arkadaş fanın yanındaki daha kalitelidir diyorda