Çözüldü✓ Termal Macun Sürdükten Sonra PC Yavaşladı!

Reaksiyon skoru
46
Bilgisayarın macun yenilemesini yapıp tozunu aldım, Arctic mx-4 termal macun kullandım. Pc'yi açtığımda önceden çok rahat oynadığım oyunlar baya kasmaya başladı sorun ne olabilir? (termal macunu değiştirmeden önceki macun neredeyse kalmamış gibi bir şeydi yani çimento sürmediysem eğer daha fazla fps almam lazım değil mi?) *Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorum*

Bilgisayarın macun yenilemesini yapıp tozunu aldım, Arctic mx-4 termal macun kullandım. Pc'yi açtığımda önceden çok rahat oynadığım oyunlar baya kasmaya başladı sorun ne olabilir? (termal macunu değiştirmeden önceki macun neredeyse kalmamış gibi bir şeydi yani çimento sürmediysem eğer daha fazla fps almam lazım değil mi?) *Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorum*
işlemci fazla ısınıp kendini kısıtlıyordur işlemci sıcaklığına bak

Az sürmüşsündür. Bloğu kaldır ekleme yap çok sürmek sıkıntı çıkarmaz az sürmek çıkarır. Ayrıca pump out yapmış bile olabilir mx4 cıvık macun.

Az sürmüşsündür. Bloğu kaldır ekleme yap çok sürmek sıkıntı çıkarmaz az sürmek çıkarır. Ayrıca pump out yapmış bile olabilir mx4 cıvık macun.
x şeklinde sürdüm, bayağı bi sürdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci fazla ısınıp kendini kısıtlıyordur işlemci sıcaklığına bak
hangi uygulamadan bakıyoz (kaç derece olması lazım?)

bunlar yazıyo, CPU sıcaklığı yok.

Ekler

• resim_2025-06-24_013044747.webp
    resim_2025-06-24_013044747.webp
    24.4 KB · Hit: 54

Macun sürücem diye sıva yapmışsın gibi geliyor bana :kekw:

yaysan da böyle olmamalı hwinfo indirip oradan sıcaklıklara bak ,muhtemelen yanlış montaj yaptın.

Occt indir cpu test yap sıcaklıklara bakalım

Geri