Neler Yeni

Termal macun temizlerken anarkarttaki işlemci soketi yamulması

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş
Bilgisayarı açıyorum fan ışıkları vs. yanıyor sonra tekrar kapanıp açılıyor ama ekran gelmiyor sorun bulmak için tekrar içini açtım ve sonra sorunun muhtemelen başlıktaki olduğunu düşündüm. Başlıkta olduğu gibi kazayla anakartın üzerindeki işlemci soketini yamulttum çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Ekler

• IMG_20240110_185903.jpg
    IMG_20240110_185903.jpg
    2.2 MB · Hit: 47

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
Kredi kartı ile pinleri düzeltebilirsin veya bir şey daha var adı aklıma gelmedi cımbız tarzında çok küçük bir şey onun yardımı ile de halledebilirsin.

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartı ile pinleri düzeltebilirsin veya bir şey daha var adı aklıma gelmedi cımbız tarzında çok küçük bir şey onun yardımı ile de halledebilirsin.
Daha önce yaptınız mı? Çok ince işçilik ister mi

enesdeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Öner
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Servis, Toplama
Daha önce yaptınız mı? Çok ince işçilik ister mi
Evet ister ama herkes yapabilir. Eğer uğraşamam diyorsan yarın git bi bilgisayarcıya daha önce tecrübesi var mı yok mu diye bir sor yapıversin. onun dışında garantiye yollayabilirsin. daha önce yaptım bayağı oluyor am4 bir sisteme

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
0,5 uçlu kalem varsa çok yavaş güç uygulamadan ışıklı bi alanda düzelt

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ister ama herkes yapabilir. Eğer uğraşamam diyorsan yarın git bi bilgisayarcıya daha önce tecrübesi var mı yok mu diye bir sor yapıversin. onun dışında garantiye yollayabilirsin. daha önce yaptım bayağı oluyor am4 bir sisteme
Bilgisayarımı bilgisayarcıya vermekten tırsıyorum çünkü çok kaba çalışıyorlar. Garantiye gerek yok uğraşmaya en iyisi kendim yapmak, önerin ve yardımın için çok teşekkür ederim iyi akşamların olsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

0,5 uçlu kalem varsa çok yavaş güç uygulamadan ışıklı bi alanda düzelt
Önerin için teşekkür ederim :)

Top Bottom