Termal macun yenileme

Ozoy2000

80+
Reaksiyon skoru
18
Daha önce hiç termal macun sürmedim ve zarar veririm diye korkuyorum pc yi götürüp termal macun sürdürebileceğim bir teknoloji mağazası var mı vatan bilgisayar gibi

en yakın bilgisayarcıya götür ?

en yakın bilgisayarcıya götür ?
onlar beceremiyor ya kalın sürüyorlar yada başka şeyler yapıyor kendisi yapabilir basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce hiç termal macun sürmedim ve zarar veririm diye korkuyorum pc yi götürüp termal macun sürdürebileceğim bir teknoloji mağazası var mı vatan bilgisayar gibi
laptop mu ? yoksa pc mi ? laptoplarda daha kolay olur genel olarak.

laptop mu ? yoksa pc mi ? laptoplarda daha kolay olur genel olarak.
Masaüstü pcde sökmesi gereken tek şey işlemci soğutucusu. Laptopu komple söküp toplamaktan çooooook daha kolay.

Masaüstü pcde sökmesi gereken tek şey işlemci soğutucusu. Laptopu komple söküp toplamaktan çooooook daha kolay.
kardeşim atıp tutma bi kapağı kaldırıyorsun oradan soğutucuyu sonra sürüp tekrar kapatıyon ? kule tipi soğutucarda falan bazen zorlanan insanlar var.

Kendin yapabilirsin bu o kadar da zor bir iş değil.
Önceki macunu nazikçe temizle ardından nohut tanesi kadar sık ve onu İşlemcinin üstüne yay.
Ardından fanı bağla aç bilgisayarını kullan. :D

sürmekte sıkıntı yok brom stok fan ı sökmek istemiyorum
sökünce elinde mi kalıyor...
anakartı kasadan sök
üzerinden ramleri çıkar
ve bilgisayarcıya teslim et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sökünce elinde mi kalıyor...
anakartı kasadan sök
üzerinden ramleri çıkar
ve bilgisayarcıya teslim et
harici ekran kartın varsa onuda çıkar
anakartın üzerinde hiçbirşey kalmasın

kardeşim atıp tutma bi kapağı kaldırıyorsun oradan soğutucuyu sonra sürüp tekrar kapatıyon ? kule tipi soğutucarda falan bazen zorlanan insanlar var.
bir kapağı mı kaldırıyorsun? bu benim eski laptopum. alt kapağı çıkarmak laptopun garantisini bitirdi. bunu da geçtim, şu sistemi sökeceğime sıfırdan masaüstü toplamak çok daha kolay :D
IMG_20200610_192755.jpg

bir kapağı mı kaldırıyorsun? bu benim eski laptopum. alt kapağı çıkarmak laptopun garantisini bitirdi. bunu da geçtim, şu sistemi sökeceğime sıfırdan masaüstü toplamak çok daha kolay :D
Alıntıyı görüntüle
buda benim şuanki kullandığım laptop kapağını sökünce garantisi bozulmadı .
1619600453536.png

Bunda bir şey yok vidaları söküp kaldırcan vidalar zaten almana gerek kalmıyor soğutucunun üstünde kalıyor.

Geri