onlar beceremiyor ya kalın sürüyorlar yada başka şeyler yapıyor kendisi yapabilir basit.en yakın bilgisayarcıya götür ?
laptop mu ? yoksa pc mi ? laptoplarda daha kolay olur genel olarak.Daha önce hiç termal macun sürmedim ve zarar veririm diye korkuyorum pc yi götürüp termal macun sürdürebileceğim bir teknoloji mağazası var mı vatan bilgisayar gibi
en yakın bilgisayarcıya götür
pconlar beceremiyor ya kalın sürüyorlar yada başka şeyler yapıyor kendisi yapabilir basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
laptop mu ? yoksa pc mi ? laptoplarda daha kolay olur genel olarak.
videoalrdan bakarak yapabilirsin dene.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc
Masaüstü pcde sökmesi gereken tek şey işlemci soğutucusu. Laptopu komple söküp toplamaktan çooooook daha kolay.laptop mu ? yoksa pc mi ? laptoplarda daha kolay olur genel olarak.
ekmeğe salçayı sürüyorsundaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc
kardeşim atıp tutma bi kapağı kaldırıyorsun oradan soğutucuyu sonra sürüp tekrar kapatıyon ? kule tipi soğutucarda falan bazen zorlanan insanlar var.Masaüstü pcde sökmesi gereken tek şey işlemci soğutucusu. Laptopu komple söküp toplamaktan çooooook daha kolay.
Kendin yapabilirsin bu o kadar da zor bir iş değil.Daha önce hiç termal macun sürmedim ve zarar veririm diye korkuyorum pc yi götürüp termal macun sürdürebileceğim bir teknoloji mağazası var mı vatan bilgisayar gibi
sürmekte sıkıntı yok brom stok fan ı sökmek istemiyorumekmeğe salçayı sürüyorsunda
işlemciye macun mu süremiyorsun?
sökünce elinde mi kalıyor...sürmekte sıkıntı yok brom stok fan ı sökmek istemiyorum
harici ekran kartın varsa onuda çıkarsökünce elinde mi kalıyor...
anakartı kasadan sök
üzerinden ramleri çıkar
ve bilgisayarcıya teslim et
bir kapağı mı kaldırıyorsun? bu benim eski laptopum. alt kapağı çıkarmak laptopun garantisini bitirdi. bunu da geçtim, şu sistemi sökeceğime sıfırdan masaüstü toplamak çok daha kolaykardeşim atıp tutma bi kapağı kaldırıyorsun oradan soğutucuyu sonra sürüp tekrar kapatıyon ? kule tipi soğutucarda falan bazen zorlanan insanlar var.
buda benim şuanki kullandığım laptop kapağını sökünce garantisi bozulmadı .bir kapağı mı kaldırıyorsun? bu benim eski laptopum. alt kapağı çıkarmak laptopun garantisini bitirdi. bunu da geçtim, şu sistemi sökeceğime sıfırdan masaüstü toplamak çok daha kolay
Alıntıyı görüntüle