Neler Yeni

Yardım Termal macun yenilenmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bünyamin Akbal
Beyler bende 4 yıllık bir macun var 4 sene önce aldım fakat bitmedi. Sizce yeni bir termal macun almalı mıyım?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Sıcaklık sorunu yaşıyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca macun bitmiyor, sıcaklıktan dolayı kuruyor sadece.:D

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Merhaba;
Termal macunların genelde son kullanım tarihleri yoktur lakin içerisinde bulunan kimyasal yapılarında bozulmalar olabilir, yeni termal macun almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bünyamin Akbal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklık sorunu yaşıyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca macun bitmiyor, sıcaklıktan dolayı kuruyor sadece.:D
Onu demıyorum kardeşim. Benım bitane termal macunum var. 4 sene önce aldım pc için bir kere kullandım. Pc deki macunu değiştireyim mi diye sormadım. Yeni bir termal macun almalı mıyım. Anlatabildimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba;
Termal macunların genelde son kullanım tarihleri yoktur lakin içerisinde bulunan kimyasal yapılarında bozulmalar olabilir, yeni termal macun almanızı tavsiye ederim.
Bekledıgım cevap bu eyvallah

Deeplack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali Sayar
Alamadan önce bi kullanıp deneyebilirsiniz, hem tecrübe olur burada da paylaşırsınız

Emre Baş

80+ Gold
Bence al onun kullanma vakti geçmiştir

Rediph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Raşit Eren ONAT
Bozulmussa sıkıntı olur bence ya
Denemekten bir zarar gelmez. Termal macun ara katmandır, sadece sıcaklıkta köklü bir değişiklik olmaz. Düzgünce sürüp bir sıcaklığı kontrol edin. Fark olabildiğince az ise yeni bir macun almanızda fayda var.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Bünyamin Akbal
Denemekten bir zarar gelmez. Termal macun ara katmandır, sadece sıcaklıkta köklü bir değişiklik olmaz. Düzgünce sürüp bir sıcaklığı kontrol edin. Fark olabildiğince az ise yeni bir macun almanızda fayda var.
Yaptım. Pc yi de temizledim Gta 5 üzerinde deneme yaptım. normalde 85 derece alıyordum en az şimdi ortalama 75 e kadar cıkıyor. oyunu sadece bataryayla çalıştırdım sıcaklık derecesı dusuktu ama kasmada yoktu ortalam 35 fps alıyordum. prize taktım 80 derecelere kadar cıktı işlemci ama ekran kartı derecesi 75 olarak kaldı. ( pc 8 yıllık)

Rediph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Raşit Eren ONAT
Yaptım. Pc yi de temizledim Gta 5 üzerinde deneme yaptım. normalde 85 derece alıyordum en az şimdi ortalama 75 e kadar cıkıyor. oyunu sadece bataryayla çalıştırdım sıcaklık derecesı dusuktu ama kasmada yoktu ortalam 35 fps alıyordum. prize taktım 80 derecelere kadar cıktı işlemci ama ekran kartı derecesi 75 olarak kaldı. ( pc 8 yıllık)
Kullandığınız fan stok fan mı peki? Bir de işlemci modeliniz nedir? Benim PC de ortalama 9 yıllık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom