- Konu Sahibi Konu Sahibi
3 attımHocam oldu sanırımda tam gözükmüyor bir fotoğraf daha alabilirmiyim.
3 attımHocam oldu sanırımda tam gözükmüyor bir fotoğraf daha alabilirmiyim.
Olmuş sanırım Aida64 ile test yapın sıcaklıklara bakalım.3 attım
baya bol sürmüşsünüz3 attım
olmuş bence3 attım
bıos ta 43 derecede gösteriyor fakat amd ryzen masterda 70 derece boşta anlamadımOlmuş sanırım Aida64 ile test yapın sıcaklıklara bakalım.
işlemci ryzen 9 3900xbıos ta 43 derecede gösteriyor fakat amd ryzen masterda 70 derece boşta anlamadım
Hocam düzgün süremediniz büyük ihtimal tekrar hızlıca buraya dikkat "Hızlıca" sürüp heryerine yaymayı denermisiniz Boşta 70 aşırı fazla fanıda düzgün oturtmamış olabilirsiniz.bıos ta 43 derecede gösteriyor fakat amd ryzen masterda 70 derece boşta anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci ryzen 9 3900x
bıos ta 43 derecede gösteriyor fakat amd ryzen masterda 70 derece boşta anlamadım
işlemci ryzen 9 3900x
fazla sürmüş olmalısın hocam normalde termal macun varla yok arası sürülüyorbıos ta 43 derecede gösteriyor fakat amd ryzen masterda 70 derece boşta anlamadım
işlemci ryzen 9 3900x
o zaman az sürmeye çalişiyim çünkü dün böyleydi 80 derecedeydi fanı kontrol ettim tekrar taktım şimdi daha az sürmeye çalişiyimfazla sürmüş olmalısın hocam normalde termal macun varla yok arası sürülüyor
macunu fazla sürersen macun sürmemekten beter oluro zaman az sürmeye çalişiyim çünkü dün böyleydi 80 derecedeydi fanı kontrol ettim tekrar taktım şimdi daha az sürmeye çalişiyim
tamam az sürmeye çalışcam etrafa yaymayada özen göstercem fakat o kadar sıcak değil gibi yazılımdamı sıkıntı var aacaba sıvı soğutmaya tutuyorum o kadar sıcaklık yok bide benim anakart x570 fanıda varmacunu fazla sürersen macun sürmemekten beter olur