- Konu Sahibi Konu Sahibi
steam origin walpaper engine blizzard arka planda 20 uygulama falanhangi uygulama kullanıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok allahtanhocam yamuk pin varmı veya kırılmış pin ?
steam origin walpaper engine blizzard arka planda 20 uygulama falanhangi uygulama kullanıyor ?
yok allahtanhocam yamuk pin varmı veya kırılmış pin ?
tamam zaten macun yeni olduğu için sıkıntı yoktur donanım arşivinin videosu var macunu sür yaymana gerek yok dinleme sen zaten fanı takınca yayılır o kendisi fazla sürme gözünü sevdiğim ben korkuyorum burdayani arka pla
sıkıntı yok pinlerde
hocam sen işlemcinin ortasına bir top bırakıp üstüne soğutucuyu taksaydında olurdu sen bildiğin kaçak kat çıkmışsınsteam origin walpaper engine blizzard arka planda 20 uygulama falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok allahtan
taşmıs pinlerde gelmedi allahtan ben nası silcem bunuhocam sen işlemcinin ortasına bir top bırakıp üstüne soğutucuyu taksaydında olurdu sen bildiğin kaçak kat çıkmışsın![]()
peçeteyle sil hocamtaşmıs pinlerde gelmedi allahtan ben nası silcem bunu
peçeteyle sil hocam
Bu iyi midir?tamam hocam şimdi işlemciyi sokete geri tak sonra ortaya bezelye kadar bir top bırak termal macun ile
yeter hocamBu iyi midir?
yeter hocam
anakartta cpu kırmızı veriyor okuyo sıkıntı yok dimiHocam boşta işlemci kullanım çok fazla. Sistemi ilk malwarebytes ile taratın bittikten sonra kaspersky ile bi taratın.