Yardım Termal macun yetersiz mi?

9AspecT

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,Nisan ayında bir laptop aldım ve temizliğini 6 ay sonunda ilk defa yaptım.O sırada işlemci ve ekran kartına da bakayım dedim ve manzara ekteki gibi.Bundan dolayı bilgisayarda yüksek performanslı bir iş yapmaktan bile korkuyorum.Sorum şu:Sizce termal macun yenilenmeli mi?
WhatsApp Image 2021-10-20 at 22.04.11.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-20 at 22.04.11 (1).jpeg

Merhaba,Nisan ayında bir laptop aldım ve temizliğini 6 ay sonunda ilk defa yaptım.O sırada işlemci ve ekran kartına da bakayım dedim ve manzara ekteki gibi.Bundan dolayı bilgisayarda yüksek performanslı bir iş yapmaktan bile korkuyorum.Sorum şu:Sizce termal macun yenilenmeli mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam zaten cihazın içini açtıktan sonra macun yenilenmesi şart bence. Soğutucu söküldükten sonra o macun aynı performansı vermiyor diye biliyorum.

Oyunlarda sicakliklar ne ki
Hiç bakmadım,direkt oyunu söyleyebilirim,oyun GTA 5'ti ve zaten oyun açıldığında bilgisayar fanları rüzgar türbini gibi çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten cihazın içini açtıktan sonra macun yenilenmesi şart bence. Soğutucu söküldükten sonra o macun aynı performansı vermiyor diye biliyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha açmışsın o yüzden şart
Tamamdır teşekkürler.

Geri