Termal ped yerine putty sürmek

Reaksiyon skoru
5
Merhaba,Asus rx6600xt Dual ekran kartım var termal pedlerni değiştireceğim ama ne kadar aradıysam pad boyutlarını bulamadım termal ped yerine putty sürsem ne olur?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 33

Biraz internet kullanmasini ogrenmesi lazim bu toplumun, direk gecerli sureden paylastim, termal pad kalinliklari mevcuttur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinki ile ayni kalinlikta 6600XT ile 6650XT ayni kart.

Herkes ulasmis hocam siz nasil ulasamadiniz bu bilgilere :D

Biraz internet kullanmasini ogrenmesi lazim bu toplumun, direk gecerli sureden paylastim, termal pad kalinliklari mevcuttur.

Sizinki ile ayni kalinlikta 6600XT ile 6650XT ayni kart.
Bu yorumun hiç hoş değil dostum belki yeterince araştırmamış olabilirim yada gözümden kaçmıştır BU FORM LAR NE İÇİN VAR

Bu yorumun hiç hoş değil dostum belki yeterince araştırmamış olabilirim yada gözümden kaçmıştır BU FORM LAR NE İÇİN VAR
Bu forumlar bilgiye ULAŞAMADIĞIN zaman bilgi al diye var Googleda search etmeye üşenip konu açın diye değil

Birde matah bir şey gibi caps lockla yazıyorsun ironik

Ayni arastirmayi yapiyoruz hocam, sizde yeteri kadar arastirma yaptiginizdan emin olduktan ve bulamadiktan sonra konu acin forumlar bunun icin vardir, biz yardim etmek icin variz ama sonucta da sizin yapacaginiz arastirmayi biz yapip buluyoruz 2 tane kelime yazmak zor degil internete. Saygilar.

Mesela putty dedigimiz olay TV'lerde de kullanilmiyor mu?
adamlar 5 senedir falan putty kullanıyorlar gayet güzel bence,
güzel bi macun bide putty ile 3 sene kafa rahat
calistigim icin o sektorde zamaninda biliyorum ve beyaz oluyor ama bunlar yapisiyor ve kuruyunca bida cikmasi imkansiz neredeyse? Bu versiyonlarinda o problem olmuyor mu, ekran kartinda kullansak internette termal macun gibi olan kivamlilarini buldum ama viskositezi daha az dogal olarak, isi iletkenligide iyi ama kullandiktan sonra bida blogu ayiramama korkusu var icimde.

Ayni arastirmayi yapiyoruz hocam, sizde yeteri kadar arastirma yaptiginizdan emin olduktan ve bulamadiktan sonra konu acin forumlar bunun icin vardir, biz yardim etmek icin variz ama sonucta da sizin yapacaginiz arastirmayi biz yapip buluyoruz 2 tane kelime yazmak zor degil internete. Saygilar.

Mesela putty dedigimiz olay TV'lerde de kullanilmiyor mu?

calistigim icin o sektorde zamaninda biliyorum ve beyaz oluyor ama bunlar yapisiyor ve kuruyunca bida cikmasi imkansiz neredeyse? Bu versiyonlarinda o problem olmuyor mu, ekran kartinda kullansak internette termal macun gibi olan kivamlilarini buldum ama viskositezi daha az dogal olarak, isi iletkenligide iyi ama kullandiktan sonra bida blogu ayiramama korkusu var icimde.
yok yok o kadar büyütelecek bi sorun yok ,Tr de ufak ufak kullanılmaya baslandı özel servisler alım satımına girdi .Yerel servisler hala prosedürleri gecemedi onlar padlere devam ediyorda yurt dışında uzun sürelerdir kullanılıyor ,ben izledigim videolardan kaliteli ürünlerin sökümüyle ilgili olumsuz bi sey görmedim henüz en ucuzu kötüsü alınırsa elbet ugrastırabilir hersey kalite kalite para para tabi.

Termal pad kullan. 2MM demişler kalınlığa bulursun onu her yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri